2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velké Hoštice kradly v Hlavnici


Branky


13

Hlavnice doma prohrála s Velkými Hošticemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Hoštice vedly

Hlavnice doma přivítala v sobotním odpoledni mužstvo z Velkých Hoštic. Aktivně začaly Hoštice. V první minutě střelu Pavelka vyrazil Steiner na rohový kop. Stejně se vyznamenal i proti střele Bensche. Po devíti minutách se dostala ale Hlavnice do vedení, když jejich centr brankář Maňák vyrazil na kopačku Vrány, jenž ho bombou propálil – 1:0. Navýšit vedení domácích mohl Lodňánek, ale zahodil své sólo. Po čtvrthodině hry hosté vyrovnali, když Janků poslal míč na Pavelka, jehož nahrávku pod sebe poslal nechytatelně k tyči Bena – 1:1. Hoštice pak mohly otočit skóre. Tietz vysunul Nováka, jehož centr poslal nad bránu Pavelek. Po půlhodině hry Watzlawik přihrál Janků, který přistričil na Bensche, jehož vychytal Steiner. Neujala se ani kombinace Kořistky, Olšera a zakončujícího Pavelka. V závěru prvního poločasu vypíchl Ondřeji Haasovi míč agilní Bensch a střelou k tyči obrátil skóre zápasu – 1:2.

Oba soupeři dali po jedné brance

Zkraje druhého poločasu vystřelil Bensch. Gólman míč chytil před dobíhajícím Benschem, který se snažil dát branku ve skluzu. Když ještě hostující hráč ležel, tak mu šlápl na ruku Čunta a dostal okamžitě červenou kartu. Hosty tato situace vyvedla z tempa a spíše domácí byli lepším týmem. Jejich snaha končila ale na nepřesné finální fázi a nedotáhnutí akcí do konce. V 70. minutě po centru Beny dva hoštičtí hráči nedokázali trefit míč. Hoštice využily přesilovku až šest minut před koncem zápasu, když Kořistka posadil po rohovém kopu míč na hlavu Stříbného, který nedal Steinerovi šanci – 1:3. Hlavnice dokázala za pár okamžiků ještě snížit, když přímý kop Kirschnera Maňák vyrazil ke Grygarovi, jenž doklepl balon do brány – 2:3. Hoštice pak už tři body udržely.

 

Hlavnice jede příští kolo do Zlatník. Velké Hoštice budou hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Jsme v hodně krizové situaci, co se týče hráčů. Nevím s kým odehrajeme příští zápas. Jeden se nám zranil. Druhý jede na Slovensko, třetí se nechá vyloučit. Podle mě to byl hratelný zápas a remíza by spíše odpovídala průběhu zápasu.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Chvalím mančaft za celých devadesát minut. Jsem spokojený s předvedeným výkonem, dalo se na to dívat, takhle se hraje fotbal. Jsou to pro nás velmi cenné body. Můžeme tak jít s chutí na Slavkov.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Haas [-] , D. Haas [-] , L. Lodňánek [-] , Š. Šťastnik [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , P. Jaksch [-] (72. L. Kirschner [-] ) , P. Čunta [-] , Z. Vrána [-] (72. M. Grygar [-] ) , O. Haas [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Bensch [-] (78. V. Stříbný [-] ) , P. Novák [-] (52. F. Kotzur [-] ) , M. Kořistka [-] , P. Pavelek [-] , J. Tietz [-] , V. Olšr [-] , J. Bena [-] , D. Watzlavik [-] , M. Janků [-] , A. Fabisz [-]

ŽK: 52. L. Lodňánek , 61. P. Jaksch , 82. L. Kirschner , 90. O. Haas - 78. J. Tietz , 87. P. Pavelek . ČK: 48. P. Čunta .
Hráči zápasu: Š. Šťastnik - P. Bensch .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: PHILIPP Marek - HUDEČEK Lukáš, HAAS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 22:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 15:21
Tomáš Holata

Expert: Josef Holčák
Tip experta: remíza

Remíza, protože žádný tým nemá střelce .. padne max 1 gól ...

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:09

Tip: remíza