M. Mikulenka 53. (p.)
J. Mička 90.
2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nemělo vítěze


Branky


53. M. Mikulenka (p.) , 90. J. Mička - 2. J. Kuric , 6. T. Černoch
13

Vítkov doma remizoval s Budišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

V derby zápase přivítal Vítkov v sobotu odpoledne na svéím hřišti mužstvo z Budišova. Velké derby začalo pro domácí studenou sprchou, když už po šesti minutách prohrávaly o dvě branky. Už po dvou minutách vytáhl míč z vlastní poloviny hřiště Marek, který si narazil s Vondroušem. Jeho centr pak Kuric ve vápně přetavil v branku – 0:1. Za čtyři minuty Pražák pasem našel Černocha, jehož střela zpoza vápna skončila za zády Snášela – 0:2. Budišov jako by tenhle vývoj zaskočil a vypadl až do konce poločasu z tempa. Domácí naopak si připravili několik šancí. Po čtvrhodině hry ve skluzu netrefil branku Špok. Po půlhodině hry Kudla nevyzrála na brankáře Matěje Němečka. Pět minut před koncem poločasu nastřelil Faldýn jen tyčku budišovské branky. Poločas tak skončil lépe pro Budišov. 

Vítkov vyrovnal

Hned ze startu druhé půle se probíjel do velké šance Jakub Dohnálek, který ale neporápil Matěje Němečka. V 52. minutě se dostal přes dva hráče Jakub Dohnálek, a byl sražen v pokutovém území. Penaltu pak s přehledem proměnil kapitán Mikulenka - 1:2. Pak se hrála převážně vyrovnaná partie, kdy se hrálo hlavně mezi šestnáctkami obou mužstev. V 67. minutě mohl Budišov navýšit skóre, když vysoký balon za obranu propadl ke Kuricovi, jenž ale střílel pouze do břevna. Na druhé straně po rohovém kopu přestřelil z pěti metrů branku Jakub Dohnálek. V poslední desetiminutovce Vítkov hosty přitlačil ve snaze vyrovnat. Nejdřívě hlavikčoval nad bránu Krása. Pak nedokázal ve skrumáži dostat balon do sítě Jakub Dohnálek. V nastavení se pak už Vítkov dočkal, když Mička z hranice šestnáctky poslal balon do k tyčce - 2:2.

 

Vítkov jede příští kolo do Lichnova. Budišov bude hostit Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): I přes katastrofální úvod jsme odehráli velmi dobré utkání s vyrovnaným soupeřem. Bohužel nedáváme hosně šancí. Remíza je ale zasloužená.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Povedl se nám začátek zápasu, kdy jsme dali rychle dva góly. Pak jsme ale vypadli z tempa. Ve druhém poločase jsme hráli svou hru. Ke konci nás ale Vítkov zatlačil a nakonec vyrovnal. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , K. Špok [-] (82. T. Křenek [-] ) , F. Kudla [-] (30. L. Pavlíček [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] (90. J. Hučík [-] ) , A. Faldýn [-] , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Pražák [-] (75. J. Dvořák [-] ) , P. Pizur [-] (60. A. Levák [-] ) , J. Kuric [-] (81. K. Hrabina [-] ) , E. Levák [-] , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-]

ŽK: 85. A. Faldýn - 45. T. Skácel , 70. M. Pražák , 88. M. Němeček .
Hráči zápasu: A. Faldýn - M. Marek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - GODFRYD Vojtěch, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 22:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 15:21
Tomáš Holata

Expert: Josef Holčák
Tip experta: výhra domácích

Vitkov bude pěkna 1 .. Dohnálek to zařídí ...

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:09

Tip: výhra hostů