Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juchelka pěti góly porazil Velké Hoštice


Branky


14

Krásné Loučky vyhrály o pět branek nad Velkými Hošticemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné Loučky vedly o čtyři branky

Krásné Loučky v sobotu přivítaly na svém hřišti přivítaly mužstvo z Velkých Hoštic. Hned v úvodních pěti minutách zahodili domácí tři šance. Postupně to byli Chlopčík, Juchelka a Slaný. Po dvanácti minutách poslal domácí hráč do úniku Juchelku, který si obešel posledního bránícího hráče a podstřelil hostujícího brankáře Stříbného – 1:0. Za dvanáct minut krásně vymetl z přímého kopu šibenici Ondra – 2:0. Velké Hoštice mohly korigovat, ale rohový kop Pavelka poslal těsně nad Novák Pět minut před pauzou si Ondra narazil s Juchelkou a zavěsil nekompromisně do sítě – 3:0. V závěru poločasu si oba protagonisté role vyměnili a Juchelka nedal Stříbnému žádnou šanci – 4:0.

Krásné Loučky výhru navýšily

V úvodu druhého poločasu hosté domácí přitlačili. Hned v úvodu hlavičkoval po rohu Janků a Petr jeho pokus vytlačil na roh. V 54. minutě obstřelil z přímáku Pavelek, který byl sám faulovaný, domácí zeď a snížil na 4:1. Loučky reagovaly hned za dvě minuty, když pas Dvořáka našel Juchelku, který s přispěním tyče poslal balon do hoštické kasy – 5:1. V 65. minutě prošel Ondra přes pět hráčů a napálil balon do tyče a odražený míč vrátil do sítě pohotový Juchelka – 6:1. V 66. minutě bomba hostujícího Czerného skončila těsně nad brankou. Za deset minut se protáhl hostující Bena po lajně a našel Czerného, který střelou z dálky pokořil brankáře Petra – 6:2. Hosté pak mohli ještě korigovat po akci Bena Olšr, ale střelu Beny vyrazil gólman Petr na rohový kop. Poslední slovo měli opět domácí, když Michal Mitura prošel do vápna a nastřelil břevno a všudypřítomný Juchelka dorazil míč do brány – 7:2.

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Vítkova. Velké Hoštice budou hostit Zlatníky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): V prvních pěti minutách jsme hned nedali tři šance. Naštěstí jsme pak do poločasu dali čtyři góly a tím jsme to rozhodli. Ve druhém nás zpočátku soupeř zatlačil a snížil. My naštěstí hned dali pátý gól a pak hned šestý. Zase jsme se ukolébali a soupeř krásnou střelou snížil, ale my pak ještě přidali sedmou branku.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Soupeř byl od první minuty důraznější, byl vidět velký rozdíl v kvalitě mezi jejich a našimi hráči. Přesto si myslím, že výsledek nedopovídá. Nemáme se za co stydět, kluci hráli na to, na co mají.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - L. Slaný [-] , A. Ondra [-] , L. Dvořák [-] , L. Chlopčík [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] (36. L. Mitura [-] ) , M. Daříček [-] , L. Juchelka [-] , T. Juřina [-] (77. D. Mrukvia [-] ) , M. Mitura [-]

FK Velké Hoštice
V. Stříbný [-] - M. Czerný [-] , M. Kořistka [-] (67. T. Svrček [-] ) , F. Kotzur [-] (73. M. Židek [-] ) , P. Pavelek [-] (69. M. Kaluža [-] ) , J. Tietz [-] , V. Olšr [-] , P. Novák [-] , D. Watzlavik [-] (46. J. Bena [-] ) , M. Janků [-] , A. Fabisz [-] (46. F. Havlíček [-] )

ŽK: 70. L. Juchelka - 39. D. Watzlavik , 74. T. Svrček , 85. J. Tietz .
Hráči zápasu: L. Juchelka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: GODFRYD Jan - IVANSKÝ Lumír, KANTOR Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra domácích

Doma moc neprohráváme. Když se slezeme všichni, Hoštice porazime možná i větším rozdílem, kvalita je na naší straně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích