K. Krása 20. (vl.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov otočil zápas v Opavě


Branky


20. K. Krása (vl.) - 53. F. Kudla , 61. F. Kudla
14

Opava doma podlehla Vítkovu o jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava vedla o jednu branku

Opava na svém trávníku přivítala mužstvo z Vítkova. V Opavě se hrál tradiční bojovný zápas s minimem čancí na obou stranách. Obě mužstva hrála převážně ve středu hřiště. Do první velké šance se dostali hosté, když si centr ze strany našel hlavičku Jakuba Dohnálka, jehož pokus vychytal brankář Mrázek. Branková příležitost přišla po dvaceti minutách, když hosté propadli na levé straně, balon se dostal ke Škrobánkoviu, který jej potáhl k válnu, kde si jeho centr nešťastně srazil do vlastní sítě vítkovský stoper Krása. Další domácí šanci v prvním poločase ještě měl po centru Binara Štencel, ale z toho mráčku nezapršelo. 

Vítkov dvěma góly Kudly otočil

Začátek druhé půle domácí trestuhodně zaspali. V 53. minutě výborným presinkem vypíchl domácímu obránci míč Kudla a v samostatném nájezdu nedal Mrázkovi žádnou šanci – 1:1. Za osm minut zahrával Krása z půlky hřiště přímý kop do pokutového území, kde Kudla trkl hlavou a míč se otřel o tyčku do branky – 1:2. Vítkov pak sázel spíše na brejky a z jednoho z nich mohl Kudla zkompletovat hattrick, ale tentokrát branku domácích přestřelil. Opava pak vrhla vše do útoku. Dvě šance si vypracoval střídající Nguyen. V jednom případě přestřelil bránu. V nastavení pak hlavičkoval těsně vedle branky. 

 

Opava jede příští kolo do Budišova. Vítkov bude hostit Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): V prvním poločase jsme se ujali vedení. Bohužel jsme zcela zaspali začátek druhé půle a soupeř otočil skóre. Druhá půle ale byla z naší strany slabší celkově. Vyrovnat se nám už nepodařilo ani ze dvou šancí, co jsme měli.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Kluky musím pochválit, na špatném terénu se špatně kombinovalo, a bylo to o bojovnosti. Hrálo se hlacně mezi šestnáctkami a moc šancí nebylo. My jsme ubojovali tři body.



Sestavy


FK Slavia Opava
T. Mrázek [-] - J. Hanslik [-] , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-] , J. Hoblík [-] (79. M. Říčný [-] ) - J. Binar [-] , D. Maisel [-] , O. Melecký [-] (79. F. Šenk [-] ) , M. Škrobanek [-] - J. Štencel [-] , T. Ryž [-] (60. X. Nguyen [-] ) -

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (66. L. Pavlíček [-] ) , F. Kudla [-] (89. T. Kristián [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] (26. T. Křenek [-] ) , A. Faldýn [-] (89. L. Lamatschek [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 50. J. Štencel , 60. T. Ryž , 67. Š. Henčl - 89. F. Kudla .
Hráči zápasu: M. Škrobanek - F. Kudla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - BARČÍK Antonín, PHILIPP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra hostů

Pro mě jasná záležitost. Vítkov vyhraje minimálně o 2 branky. Domácí mají mladý tym a na zkušený Vítkov to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza