2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov neudržel dvoubrankové vedení


Branky


15

Budišov remizoval s Bruntálem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Budišov přivítal v neděli na svém trávníku mužstvo z Bruntálu, V prvním poločase si domácí vypracovali více příležitostí. Už v páté minutě našel Kuric ve vápně Hrabinu, kterého vychytal skvěle chytající Dolanský. Po čtvrthodině hry vysunul Hudeček za obranu Kurice, který svůj samostatný nájezd zakončil střelou kolem pravé tyčky. Budišov se ujal vedení ve 27. minutě, když Hrabina poslal do úniku Kurice, který propálil brankáře Dolanského – 1:0. Ve 32. minutě pak Černoch namazal Kuricovi, který ale ztroskotal na Dolanském. Šest minut před přestávkou po ťukecu dvojice Černoch a Hudeček posunul druhý jmenovaný balon na Vondrouše, který nekompromisně vymetl šibenici hostující branky – 2:0.

Bruntál srovnal skóre

Ve druhém poločase Bruntál prostřídal a na jaho hře to bylo patrné. Vstup do druhého poločasu vyšel totiž lépe hostující družině, když jejich hráč unikl po levé straně a na jeho prudký centr si naběhl střídající Hurajt, který z první nedal gólmanovi Matějovi Němečkovi žádnou šanci – 2:1. Budišovu pak mohl vrátit dvoubrankové vedení po centru Černocha Hrabina, který ale orazítkoval pouze břevno. Dvacet minut před koncem si Kuric opět vylámal zuby na Dolanském. Čtyři minuty před koncem se hostům podařilo urvat bod, když si na nepřímý kop Šandy naběhl kapitán Hapka a z první zavěsil míč do sítě – 2:2.

 

Budišov jede příští kolo do Malých Hoštic. Bruntál bude hostit Lichnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Bohužel jsme dnes nevyužili své šance a na konci jsme toho litovali.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (vedoucí týmu): Dneska všechna naše mužstva hrála a my jsme museli počkat, kdo na nás zůstaně. To je úděl béček. Posílili nás tři dorostenci, co odehráli zápas ve Frenštátě. První poločas byl v režii domácích, a my jsme se štěstím prohrávali 2:0. Pak jsme prostřídali a bylo to vidět. Zhrnul bych to, byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V divoké atmosféře jsem za bod rád, a je to poprvé, co si pamatuji, že odsud vezeme jeden bod.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - K. Hrabina [-] (61. M. Sivák [-] ) , D. Anděl [-] , M. Pražák [-] , J. Kuric [-] (79. D. Chung [-] ) , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-] (74. L. Marek [-] )

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , Z. Orság [-] , M. Kučera [-] (61. Š. Flekač [-] ) , J. Duhajský [-] (46. M. Hurajt [-] ) , L. Chudý [-] , R. Hapka [-] , T. Rožnovský [-] (74. L. Kopec [-] ) , S. Slovák [-] , R. Kovář [-] , F. Stoklasa [-]

ŽK: 44. K. Hrabina , 53. J. Vondrouš , 63. M. Pražák , 77. M. Sivák , 79. V. Hudeček , 89. M. Marek - 58. Z. Orság , 69. F. Stoklasa .
Hráči zápasu: J. Vondrouš - D. Dolanský .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - ROBENEK Bohumil, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: výhra domácích

Z Budišova odešel Modelský s Kosterou. U Bruntálu zase záleží, kdy bude hrát jejich áčko. Tipl bych výhru domácích, kteří u nás zanechali fotbalovější dojem.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích