Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál deklasoval Vítkov


Branky


15

Bruntál vyhrál o šest branek nad Vítkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o pět branek

Bruntálské béčko se střetlo v neděli s Vítkovem. V úvodní dvacetiminutovce se hrálo vyrovnané střetnutí. Po dvaceti minutách spustil Bruntál svůj brankostroj, když začal ve středu hřišttě šefovat mužstvu zkušený Šanda. Bruntál načal soupeře po dvaceti minutách, když Slavík nechytatelnou střelou pokořil hostujícího brankáře Snášela – 1:0. Za osm minut se dostal k zakončení po pěkné akci Kubesa a Snášel podruhé lovil balon ze své sítě – 2:0. Po půlhodině hry si naběhl do šestnáctky na přihrávku Šandy Cabal a pohotově zakončil míč do brány – 3:0. Na čtvrtý gól nahrál Šanda Schwarovi, který se nemýlil – 4:0. Na poločasových 5:0 dával po krásné kombinaci přesnou střelou Cabal.

Bruntál vedení navýšil

Hned z první střely domácích zvyšoval na šestibrankový rozdíl obránce Slavík – 6:0. Po hodině hry po nezištném přiťuknutí Šandy završil svůj střelecký koncert Cabal, který dovršil hattrick a hosté byli zralí na ručník – 7:0. Teprve nyní se dostali ke slovu i hosté a Mikulenka z přímého kopu zatočil míč přesně do domácí brány – 7:1. V 67. minutě pak poslal do brejku Faldýn Hučíka, který nedal Dolanskému žádnou šanci – 7:2. Vítkov pak mohl dvakrát snížit. Ale ve svých šancích vyhořeli Ondřej a Kudla. Brankostroj domácích pak završil z rychlého kontru nekompromisně Kovář – 8:2.

 

Bruntál jede příští kolo do Budišova. Vítkov bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (asistent trenéra): Skvěle nám vyšel první poločas, kdy do čeho jsme kopli, tak nám spadlo do branky. Navíc jsme soupeře dokázali přehrát rychlostí. Po poločase jsme vedli o pět branek, pak jsme dokonce zvýšili na 7:0. Pak sice soupeř dvakrát snížil, ale poslední slovo jsme měli my. Hodně nám pomohl Schwarz z áčka, který vypracoval spoustu nahrávek. A skvěle to jako šef dirigoval ze středu zálohy Šanda.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Prospali jsme první poločas, kdy jim tam spadlo všechno do čeho kopli. Hodně jsme chybovali ve středu hřiště a to soupeř skvěle využíval. Ve druhém poločase jsme s tím ještě chtěli něco udělat, ale soupeř přidal dvě branky. My ještě snížil na 7:2, ale oni nás dorazili z brejku.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , M. Schwarz [-] (59. M. Černohorský [-] ) , Š. Kubesa [-] (75. L. Foltín [-] ) , M. Slavík [-] , M. Cabal [-] (75. A. Krejsa [-] ) , R. Hapka [-] , M. Hanel [-] , R. Cápek [-] , R. Kovář [-] , F. Stoklasa [-]

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (78. T. Kristián [-] ) , F. Kudla [-] (84. L. Lamatschek [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] (46. J. Hučík [-] ) , A. Faldýn [-] , M. Bek [-] , T. Křenek [-] (46. L. Dohnálek [-] )

ŽK: 38. M. Bek .
Hráči zápasu: P. Šanda , M. Slavík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - MATULA Sebastián, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Rolný
Tip experta: výhra domácích

Bruntálské béčko je doma silné. Vítkov oproti loňské sezóně oslabil a zatím to tedy není taková jízda jako loni.Šťastnější budou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů