R. Urban 26.
D. Gračanin 42.
R. Urban 55.
M. Marek 77. (vl.)
4:1
(2:0)
67. J. Kuric (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Slavkov


Branky


26. R. Urban , 42. D. Gračanin , 55. R. Urban , 77. M. Marek (vl.) - 67. J. Kuric (p.)
15

Slavkov vyhrál o tři branky nad Budišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o dvě branky

V magnetu kola přivítal Slavkov tým z Budišova. V úvodní dvacetiminutovce byl Budišov aktivnějším týmem a dostal se k několika střeleckým zakončením. Ke střele se postupně dostali Eduard Levák, Hudeček a Kuric. Všechny střely šly ale mimo tři tyče hájené Košárkem. Po dvaceti minutách převzala taktovku domácí družina. Ve 21. minutě pálil Urban nad bránu. Ve 26. minutě začala akce na jeden dotek u Hendrycha, pokračovala dále na Krále, který se dostal do vápna, kde přes celou šestnáctku poslal přihrávku na Urbana, který uklízel do prázdné branky - 1:0. Za dvě minuty po kolmici Krále vyhořel na brankáři Němečkovi Frey. Ve 40. minutě pak Frey přihrál Královi, který prostrčil míč na Kunce, jenž z úhlu neporpálil Matěje Němečka. Za dvě minuty se odražený balon z rohu dostal až ke Gračaninovi, který zpoza vápna poslal balon do šibenice - 2:0.

Slavkov vedení navýšil

Hned v úvodu druhého poločasu po přiťuknutí Urbana střílel nad kasu Hendrych. V 54. minutě přesný pas Krále vyslal do úniku veterána Obludníka, ale pro toho byla branka opět zakletá. Za minutu Hendrych našel Urbana, který prokázal kanonýrské dovednosti a zkušeně přeloboval Matěje Němečka - 3:0. Po hodině hry se po individuální akci dostal do zakončení Gračanin, ale střela na vzdálenějšín tyč dkončila mimo. V 66. minutě malou domů Kunce vystihl Pražák, kterého ve vápně fauloval Košárek. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Kuric - 3:1. Za deset minut pak Král přestřelil z malého vápna branku. V 77. minutě Tomáš Marek nahrával ve vápně na Urbana, před nímž si míč srazil do vlastní sítě Miroslav Marek - 4:1. Hosté pak mohli ještě snížit po nahrávce Chunga Hrabinou, kterého vychytal připravený Košárek. 

 

Slavkov jede příští kolo do Lichnova. Budišov bude hostit Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Zasloužená výhra. Sice byl prvních dvacet minut aktivnější soupeř, ale pak jsme převzali taktovku a šli jsme za svým cílem, což byla výhra. Jsme s výkonem svého mužstva spokojený. Mohli jsme vyhrát i více.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Začali jsme aktivně a do dvacítém minuty jsme měli asi tři tutovky. Pak jsme ale do poločasu dostali dvě branky. Ve druhém jsme chtěli začít aktivně, ale dostali jsme třetí branku. Sice jsme snížili z penalty, ale dali jsme si čtvrtý gól sami a bylo po nás. Soupeř trestal naše chyby.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - R. Hendrych [-] (65. D. Marek [-] ) , D. Gračanin [-] , L. Kunc [-] (82. J. Quis [-] ) , T. Marek [-] , J. Obludník [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] , K. Kurka [-] (83. M. Soška [-] ) , P. Gloga [-] , R. Urban [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Marek [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-] - J. Dvořák [-] (52. K. Hrabina [-] ) , E. Levák [-] (82. S. Haluška [-] ) , V. Hudeček [-] , T. Černoch [-] - A. Levák [-] (82. D. Chung [-] ) , M. Pražák [-] , J. Kuric [-]

ŽK: 21. J. Král , 67. P. Košárek , 79. D. Gračanin - 63. A. Levák , 67. J. Kuric , 72. J. Němeček .
Hráči zápasu: R. Urban .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Rolný
Tip experta: výhra domácích

Zápas kola. Budišov oslabil po odchodu Kostery a Modelského, ale až do teď si bez těchto hráčů dokázal poradit. Ovšem v neděli je čeká mnohem těžší a zkušenější soupeř.
Slavkov je doma velice silný, taky dokázal dobře posílit. Body zůstanou ve Slavkově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů