1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 10:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky těsně vyhrály


Branky


15

Loučky porazily Krnov o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Zápas mezi Krásnými Loučkami a Krnovem se hrál netradičně v neděli ráno. Důvodem byly komunální volby, porotože volební místnost v Loučkách byla umístěna v jejich šatnách. Na trávníku se hrálo vyrovnané a bojovné střetnutí s minimem vyložených šancí na obou stranách. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště a mezi šestnáctkami obou týmů. V prvním poločase si každé mužstvo vypracovalo po jedné vyložené šanci. Za domácí se řítil samostatně na brankáře Moškoře Fiurášek. Brankář hostí domácího hráče skvěle vychytal. Na druhé straně byl v největší šanci Sklenařík, který zatřásl pouze domácím břevnem a následná dorážka Tomáška šla vedle. 

Loučky rozhodly

Druhý poločas se odehrával v podobných innencích jako ten první. Obě mužstva si vytvořila minimum šancí. Rozhodující okamži utkání pak přišel v 57. minutě, kdy Krásné Loučky dostaly možnost zahrávat rohový kop. Míč si postavil Lukáš Mitura a jeho centr našel přesně hlavu Juchelky, který domácím hlavičkou přesně pod břevno zaručil tři body do tabulky - 1:0. V dalším průběhu se už nic moc dramatického nestalo. Z fotbalové nudy vytrhl fanoušky pouze špatný odkop domácího gólmana Hradila, který zachytil Tomášek, ale míč kopl vedle brány. Loučky pak už výhru udržely,

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Opavy. Krnov bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Dneska to bylo strašné. Kopaná na obě strany. Nám navíc chybělo dost hráčů, a lepili jsme to jak se dalo. I ten nedělní termín nám neseděl. Hosté přijeli s dvěma hráči z áčka, tak jsme z toho měli strach. Naštěstí máme Juchelku.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Podali jsme o hodně lepší výkon než minulý týden proti Heralticím. Bohužel jsme nepokryli jeden roh a to nás stálo opět body.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Mitura [-] (55. T. Hudský [-] ) , L. Dvořák [-] , L. Chlopčík [-] , J. Fiurášek [-] (84. P. Bitomský [-] ) , L. Mohyla [-] , M. Daříček [-] , L. Pella [-] , L. Juchelka [-] , T. Juřina [-] , L. Mitura [-]

FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - M. Ryška [-] (66. R. Vojtěšek [-] ) , J. Šimčík [-] , H. Varyš [-] , M. Burian [-] - L. Zavadil [-] (78. M. Pelán [-] ) , D. Čevela [-] , T. Kolbasa [-] , A. Snokrot [-] (83. R. Bernát [-] ) , V. Tomášek [-] (83. P. Sovadina [-] ) - M. Sklenařík [-] (46. N. Carbol [-] )

ŽK: 9. L. Mohyla , 75. M. Daříček - 43. M. Ryška , 54. A. Snokrot .
Hráči zápasu: L. Juchelka - D. Moškoř .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - TOMŠÍK Zbyněk, GROSSMANN Kevin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Rolný
Tip experta: výhra domácích

Derby, které vyzní pro domácí. Loučky mají několik posil a doma to umí. Krnov oproti loňsku hodně tápe a na domácí stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích