1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice potvrdily roli favorita


Branky


77. J. Jaroš - 13. A. Rolný , 40. A. Rolný , 47. D. Klein , 51. D. Klein , 55. D. Klein
15

Hoštice doma prohrály o čtyři branky s Heralticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o dvě branky

Velké Hoštice hostily na svém hřišti vedoucí celek tabulky z Velkých Heraltic. Heraltice už od počátku zatlačily domácí celek k jejich pokutovému území. Do vedení se dostali po třinácti minutách, kdy Daniel Klein nabil Adamu Rolnému, který nechytatelně poslal balon do sítě a brankář Maňák se po něm marně natahoval – 0:1. Těsně před koncem prvního poločasu nahrál Šimon Adamu Rolnému, jehož střela se zatřepetala až v síti – 0:2. Další hostující šance měli Daniel Klein a Košárek. Domácí si za celý první poločas nevypracovali ani jednu šanci. Do kabin tak šli z dvoubrankovou ztrátou. 

Heraltice vedení navýšily

I ve druhé části jasně dominovli na hřišti hosté. Hned po poločase naběhl na nahrávku Adama Rolného Daniel Klein a prostřeli brankáře Maňáka na vzdálenější tyč – 0:3. V 51. minutě Miroslav Rolný našel ve vápně Daniela Kleina, který z první zavěsil míč do sítě – 0:4. Za čtyři minuty tentokrát Válek oslovil Daniela Kleina v pokutovém území a ten završil svůj hattrick – 0:5. Další velké tutovky měli Trupl a po něm Šmíd. Domácí jen kosmeticky upravili skóre, když Židek zatáhl balon a přiklepl ho k Janků, který jej protrčil na Czerného, jehož centr poslal hlavou k tyči Jaroš – 1:5. V závěru zápasu pak ještě byl faulován hostující Adam Rolný, ale penaltu brankář Patrik Klein poslal nad domácí branku.

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Krnova. Velké Heraltice budou hostit Zlatníky. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Daniel Pluschke (asistent trenéra): Soupeř byl o třídu lepší, zaslouženě vyhrál. Je úplně jinde než my. My jsme měli jen jednu kloudnou akci a z ní jsme dali branku.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Bylo to jednoznačné, byli jsme více na balonu, hrálo se v podstatě jen na jejich půlce. Bylo jen otázkou času, kdy se prosadíme.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - V. Stříbný [-] , F. Kotzur [-] (66. M. Židek [-] ) , P. Pavelek [-] , J. Tietz [-] , M. Kaluža [-] (76. T. Svrček [-] ) , M. Duda [-] (85. F. Potrusil [-] ) , J. Bena [-] (76. P. Bensch [-] ) , F. Havlíček [-] (46. J. Jaroš [-] ) , M. Janků [-] , M. Czerný [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Rolný [-] , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] (72. A. Bolík [-] ) , M. Rolný [-] , M. Zemborski [-] (54. J. Ondra [-] ) , D. Zvardoň [-] , D. Válek [-] , J. Košárek [-] (46. O. Šmíd [-] ) , D. Klein [-] (58. T. Trupl [-] ) , J. Tesař [-]

Hráči zápasu: A. Rolný , D. Ladner , M. Zemborski .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - NOVÁK Jiří (N), LAUČEK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Rolný
Tip experta: výhra hostů

Nesmírně těžký zápas. Ve Velkých Hošticích je to vždy boj a zápas o jeden gól. Věřím ale, že kvalita je na naší straně a z Hoštic si odvezeme všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů