2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budišov se protrápil k výhře


Branky


16

Budišov vyhrál o dvě branky nad Hlavnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o jednu branky

Favorizovaný Budišov přivítal na svém hřišti trápící se Hlavnici. Budišov v prvním poločase udával tempo hry a už ve čtvrté minutě se dostal do vedení, když Kuric potáhl balon po pravé straně a před pokutovým územím našel Eduarda Leváka, který ze dvaceti metrů poslal balon nezadržitelně k tyči – 1:0. Budišov i nadále udával tempo hry, ale přes dobře zformovanou obranu Hlavnice se domácí velmi těžce prosazovali. Teprve ve 39. minutě se po levé straně protáhl Skácel, který nahrál Pražákovi, ale balon špatně zpracoval a střelu mu Steiner chytil. O minutu později se dostával do šance Lodňánek, ale jeho nájezd z boku vylapal Matěj Němeček. Ve 42. minutě nabil Skácel tentokrát Hudečkovi, ale jeho střelu zpoza šestnáctky Steiner vykryl. 

Budišov jistil výhru až v samém závěru

Ve druhém poločase se hra začala opitcky vyrovnávat. V 59. minutě domácí přežili velkou šanci, když se na Matěje Němečka řítil Šťastník, ale brankář ho skvěle vychytal. Za pět minut se podařilo domácímu Kuricovi odcentrovat tak, že balon z jeho kopačky skončil na břevně. Pooté domácí začali hrát na pět obránců a vsadili vše na udržení své těsné výhry. V závěrečných minutách Hlavnice otevřela hru a začala hrát buď a nebo. V závěru, když už hráli hosté vabank, vytáhl míč do jejich otevřené obrany Eduard Levák, který našel zcela volného Hrabinu, který uklízel prakticky do odkryté branky – 2:0.

 

Budišov jede příští kolo do Slavkova. Hlavnice bude hostit Lichnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Utrápená výhra se dneska urodila. Bylo to drama až dokonce, se šťastným koncem por nás. První poločas jsme hráli aktivně a ujali se brzy vedení. Pak jsme neporměnili několik šancí. Ve stejném duchu i druhý poločas, kdy jsme rozhodli až v nastavení.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Trápili jsme domácí až dokonce. V prvním poločase byl Budišov lepší a ujal se vedení. Ve druhém se to srovnalo a kdyby Štastník vyrovnal mohlo to být zajímavé. Druhou branku jsme dostali, když jsme už hráli vabank.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - T. Skácel [-] , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-] - V. Hudeček [-] (61. K. Hrabina [-] ) , T. Černoch [-] , E. Levák [-] - M. Pražák [-] (88. D. Sivák [-] ) , A. Levák [-] (61. D. Anděl [-] ) , J. Kuric [-] (73. S. Haluška [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Lodňánek [-] , J. Steyer [-] (66. M. Smija [-] ) , D. Liška [-] (26. P. Jaksch [-] ) , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , Š. Šťastnik [-] , D. Černoch [-] (73. L. Kirschner [-] ) , P. Čunta [-] , P. Haas [-]

ŽK: 81. M. Smija , 84. P. Čunta .
Hráči zápasu: M. Němeček - O. Haas .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - BREZOVSKÝ Tomáš, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hlavnice se stále nemůže bodově chytnout. Určitě s tím bude chtít toto kolo něco udělat, ale předpokládám, že body z Budišova nepřiveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích