1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia těsně vyhrála


Branky


15

Slavia vyhrála o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Slavia Opava doma přivítala mužstvo z Bruntálu. V první půli se hrálo převážně mezi šestnáctkami obou týmu. Do prvního náznaku šance se dostával po osmi minutách Škrobánek. Za minutu se dostal do vápna hostující Šanda, ale Mrázek byl na jeho střelu připraven. Teprve po dvaceti minutách se dostával do příležitosti Nguyen, ale jeho centr ze strany si adresáta nenašel. Stejně odpověděli hosté, kdy za minutu nebezpečný centr Cápka odvrátila domácí obrana na roh. Po půlhodině hry přiťukl Cápek balon Kubesovi, který ale branáře svou střelou nevystrašil. V prvním poločase byla největší šancí po centru Binara a voleje Maisela nastřelená tyčka hostující branky ve 35. minutě. V závěru poločasupo centru Maisela hlavičkoval vedle Matějek.

Slavia rozhodla

Druhá půle přinesla více zajímavějších momentů. Nadále se hrála vyrovnaná partie. Ve 48. minutě Melecký nahrál Mužíkovi, který zastřihal nůžkami, ale balon zamířil nad bránu. V 56. minutě udělal chybu hostující kapitán Hapka, míče se zmocil Maisel a přiťukl jej Mužíkovi, ale ten vystřelil vedle brány. Za dvě minuty vystřeli skákající střelu Šanda, ta byla sražena na roh a brankář Mrázek se těžko zvedal z trávníku. Po hodině hry se hosté hodně zlobili, když jim rozhodčí odvolal už uznanou branku Kubesy. Za dvě minuty přišel rozhodující okamžik zápasu, když Škrobánek posunul po pravé straně Nguyena, který míč potáhl a odcentroval z boku na Maisela, který svou hlavičku umístil o zem nechytatelně do brány – 1:0. Za chvíli rozhodčí neuznal branku pro postavení mimo hru domácímu Binarovi. Bruntál mohl vyrovnat v 68. minutě ale hlavička Hanela byla vytlačená na roh. Bruntál pak přitlačil domácí, ale jejich snaha se rozbíjela o domácí obranu. Navíc Opava vyrážela k rychlým brejkům. V 79. minutě po nahrávce Buratchuka vzal Nguynovi míč před nosem brankář Dolanský. Bruntál z tlaku bytěžil jen střelu Kopce, která šla vysoko nad. Opava pak ještě zahrozili střelami Šenka a Maisela, které se ale neujaly. Opava pak už vydřenou výhru udržela. 

 

Opava jede příští kolo do Malých Hoštic. Bruntál bude hostit Vítkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): Byl to zápas o jednom gólu. My jsme ho dali, a proto jsme vyhráli. Velice vydrené a důležité vítězství.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (vedoucí): Byl to vyrovnaný a remízový zápas. Rozhodl náš neuznaný gól. Rozhodčí ho nejdříve uzná a pak ho odvolal. Tohle jsme ještě neviděl. Takhle se fotbal hrát nedá.



Sestavy


FK Slavia Opava
T. Mrázek [-] - J. Vrána [-] (67. R. Buratchuk [-] ) , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] , J. Hanslik [-] - O. Melecký [-] , X. Nguyen [-] (86. F. Šenk [-] ) , D. Maisel [-] , M. Škrobanek [-] (90. I. Kratochvíl [-] ) - J. Binar [-] (86. M. Říčný [-] ) , F. Mužík [-] (67. J. Hoblík [-] ) -

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - F. Stoklasa [-] (46. Š. Flekač [-] ) , P. Šanda [-] , Š. Kubesa [-] (75. L. Kopec [-] ) , J. Duhajský [-] (75. M. Černohorský [-] ) , R. Cápek [-] (86. A. Krejsa [-] ) , M. Cabal [-] , R. Hapka [-] , M. Hanel [-] , R. Hanák [-] (25. S. Slovák [-] ) , T. Rožnovský [-]

ŽK: 82. D. Maisel - 40. M. Hanel , 77. R. Hapka , 89. Š. Flekač .
Hráči zápasu: D. Maisel .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - MINICH Marian, GREIPEL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí Slavia už také potřebuje nutně bodovat doma, aby se odrazila ze spodnějších pater tabulky. Hodně záleží jaký tým postaví bruntálské béčko na venkovní zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů