2:1
(2:1)
32. J. Bena
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov vydřel výhru


Branky


16

Jindřichov porazil o jednu branku Velké Hoštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o jednu branku

Jindřichov doma přivítal mužstvo z Velkých Hoštic. V první šanci zápasu se objevily Hoštice, když Czerný posunul míč na Olšera, který ho předal Kořistku, jenž vyslal do brejku Benu, ale zbytečně se ukopl. Jindřichov pak převzal taktovku a vstřelil hostů dvě branky. Po čtvrthodině hry se rohový kop odrazil k Tilkeridisovi a jeho střelu usměrnil do sítě Čanaklis – 1:0. Za sedm minut dostali domácí možnost zahrávat přímý kop, míč si postavil kapitán Boháček a zakroutil míč do šibenice a Maňák se marně natahoval – 2:0. Hoštice pak měly dvě pološance, ale ani Watzlawik, ani Czerný neuspěli. Hoštice snížily po půlhodině hry, kdy se míč dostal od Watzlawika přes Kalužu a Havlíčka až k Benovi, který se ocitl v brejku a nechytatelně k tyči pokořil brankáře Kašpara – 2:1.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase si Hoštice vypracovaly optickou převahu. Ta ale končila před šestnáctkou domácího týmu, který si za celý druhý poločas nevypracovcal ani jednu šanci a soustředil se na bránění hubeného výsledku. Hoštice se ke dvěma náznakům šancí dostaly asž v závěrečné pasíži zápasu. Nejdříve zahrozil tvrdou střelou Bena, ale zamířil těsně nad branku. Poté dvě minuty před koncem utkání Havlíček nahrál Fabiszovi, ale jeho slabou střelu dokázal Kašpar zlikvidovat. Jindřichov si pak už tři body vzít nenechal.

 

Jindřichov jede příští kolo do Zlatník. Velké Hoštice budou hostit Velké Heraltice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): V první půli jsme byli lepší na baloně a dostali se do dvoubrankového vedení. Soupeř snížil. Ve druhé části už to byl nekoukatelný fotbal, bez šancí. Naštěstí máme tři body.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Jeli jsme zde v okleštěné sestavě bez pěti hráčů základu. Měli jsme v sestavě dorostence a ti zahráli výborně. Musím všechny kluky pochválit za jejich výkon.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - D. Zábranský [-] (77. J. Hanslík [-] ) , K. Barvík [-] , J. Dudík [-] (65. P. Andráško [-] ) , K. Čanaklis [-] , F. Balda [-] , J. Hanslík [-] (77. M. Čech [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] (89. T. Kusenda [-] ) , J. Sklenařík [-] , V. Boháček [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - D. Pluschke [-] , M. Kaluža [-] (65. M. Židek [-] ) , M. Duda [-] (81. F. Potrusil [-] ) , J. Bena [-] , A. Fabisz [-] , M. Kořistka [-] , F. Havlíček [-] , V. Olšr [-] , M. Czerný [-] , D. Watzlavik [-]

ŽK: 27. M. Šmíd , 81. J. Hanslík - 77. D. Watzlavik , 90. J. Bena .
Hráči zápasu: V. Boháček - D. Pluschke .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, KANTOR Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zápas. Lehce bych favorizoval domácí, ale na výsledkové tabuli na konci zápasu bude nerozhodný stav.

16. 9. 2022 10:58
Bude to vyrovnaný zápas. Lehce bych favorizoval domácí, ale na výsledkové tabuli na konci zápasu bude nerozhodný stav.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích