2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov doma opět nezaváhal


Branky


15

Slavkov porazil o dvě branky Slavii Opava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov přivítal na svém trávníku mužstvo z Opavy. Slavkov začal aktivně a už po pár sekundách nastřelil Král břevno hostující branky. Po čtvrhodině hry vysunul Schneider za obranu Kunce, který jen nastřelil brankáře Lorenze. Ve 30. minutě po individuální akci Urban netrefil cílené zařízení. Opava pak zahrozila šancí Štencela, který šel z boku sám na Košárka, ale nedokázal ho propálit. Poté neuznal rozhodčí hostům branku Buratchukovi pro postavení mimo hru. Ve 41. minutě už přišla gólová radost domácích, když se Schneider uvolnil a předložil balon před prázdnou branku Freyovi, který se nemýli - 1:0. Opava mohla za chvíli srovnat, když po krásné nahrávce Škrobánka Binar jen těsně minul bránu. Těsně před koncem první půle běžel Kunc sám na gólmana, který ho ale vylapal a dorážka Urbana šla mimo. 

Slavkov vedení navýšil

I ve druhé půli začal Slavkov aktivně. V 56. minutě po trmě vrmě v pokutovém území hostů se míč odrazil ke Gračaninovi, který z hranice šestnáctky prostřeli vše co mu stálo v cestě - 2:0. Slavkov pak mohl několikrát své vedení navýšit. Nejdříve David Marek jen nastřeli hostujícího brankáře Lorenze. Za chvíli později Tomáš Marek rozcinkal jen tyčku opavské brány. V dalších příležitostech se objevili postupně Urban, Král a Kunc. Všechny však přišly vniveč. Na druhé straně se Opava dostala za celý druhý poločas jen ke dvěma střelám Meleckého.

 

Slavkov hraje příští sobotu ve Vítkově. Opava bude hostit Bruntál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Zápas byl takový nic moc. V prvním poločase to bylo z naší strany takové statické, bez pohybu. Ze čtyř tutovek jsme jednu využili. Ve druhé půli jsme se zlepšili, ale pořád to nebylo podle mých představ.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): Byla to bída, děs a utrpení. V první části jsme měli jen dvě šanci, a neuznali nám branku. Ve druhé už jenom dvě střely Meleckého.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - P. Heinzke [-] (62. P. Gloga [-] ) , D. Gračanin [-] (85. M. Kostera [-] ) , L. Kunc [-] (72. D. Marek [-] ) , J. Obludník [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] , K. Kurka [-] , T. Marek [-] (85. M. Soška [-] ) , J. Schneider [-] (72. J. Quis [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - T. Matějek [-] , J. Vrána [-] (77. T. Ryž [-] ) , Š. Henčl [-] , M. Škrobanek [-] - R. Buratchuk [-] (67. X. Nguyen [-] ) , J. Binar [-] (77. J. Hanslik [-] ) , O. Melecký [-] , J. Štencel [-] , D. Maisel [-] - F. Mužík [-] (67. A. Boichuk [-] ) -

ŽK: 70. D. Gračanin - 44. R. Buratchuk , 89. J. Štencel .
Hráči zápasu: P. Košárek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: MINICH Marian - BARČÍK Antonín (N), HOLUŠA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavkov zase ukáže svou sílu na domácím hřišti a bez problému zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích