Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 15:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov doma prohrál s Jindřichovem


Branky


15

Krnov o jednu branku prohrál s Jindřichovem doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Krnov přivítal na svém trávníku hráče z Jindřichova. Krnov si na začátku hned vypracoval dvě šance. První neproměnil Snokrot. Tu druhou po nahrávce Holčáka zkušeně proměnil kapitán Čevela - 1:0. Jindřichov ale odpověděl hned po rozehrávce, když se míče zmocnil Šmíd a vydláždil uličku pro Jana Hanslíka, který zavěsil - 1:1. Poté se hrál takový hurá fotbal nahoru dolů, kdy Jindřichov byl o něco nebezpečnější, když hlavně gólem zaváněly jejich rohové kopy. Jejich hráči Součkovi pak nebyl uznán gól pro ofsjad. Další šanci zazdil znovu Souček a neujala se ani střela Jana Hanslíka. Krnov zahrozil dvakrát Snokrotem, jehož střely z boku jen těsně minuly branku. Poločas tak skončil nerozhodně. 

Krnov vedl, Jindřichov ale otočil

Vstup do druhé části vyšel lépe domácímu Krnovu, když Kolbasa poslal mezi obránci balon na Holčáka, který nasadil brankáři Zábranskému kličku a v pohodě uklidil balon do prázdné branky - 2:1. Krnov pak mohl třikrát své vedení navýšit, ale ani jednou Holčák nedokázal proměnit svůj nájezd. Na opačné straně se úplně stejně vedlo Součkovi. V 58. minutě vyšlo trenérovi hostů střídaní, když místo Součka poslal Dudíka, který se mu za osm minut odvděčil brankou, když dokázal přeskočit domácího stopera a v tváři v tvář brankáři Genčurovi si věděl rady - 2:2. Krnov pak byl jako opařený a hosté toho čtvrthodinu před koncem využili, když Šmíd načechral standardku mezi malé vápno a penaltu, kde míč kapitán Boháček skluzem poslal do sítě - 2:3. V závěru už si hosté náskok takticky hlídali. A když se neujala ani standardka Holčáka, tak si odvezli z Krnova tři body.

 

Krnov jede příští kolo do Velkých Heraltic. Jindřichov bude hostit Velké Hoštice. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Velká škoda, zase jsme si to zbytečně prohráli sami. Za stavu 2:1 jsme měli tři gólovkly, ale nedali jsme. Pak jsme si dali skro vlastní branku, což Jindřichov nabudilo a dokázal pak skóre otočit.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): První poločas začal vyrovnaně. Domácí se dostali do vedení, ale my hned vzápětí vyrovnali. Pak nám neuznali gól pro ofsajd. V první půli jsme byli hodně nebezpeční z rohů. Ve druhém jsme nechtěli hned inkasovat, což se nám ale nepovedlo. Naštěstí jsme pak dvěma góly zápas dovedli do zaslouženého vítězství.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
M. Genčur [-] - H. Varyš [-] , L. Zavadil [-] (46. J. Šimčík [-] ) , V. Pohludka [-] , D. Čevela [-] - R. Vojtěšek [-] (60. V. Tomášek [-] ) , T. Kolbasa [-] , B. Dočkal [-] (79. J. Rolný [-] ) , J. Grulich [-] (83. P. Sovadina [-] ) - J. Holčák [-] , A. Snokrot [-] (60. R. Bernát [-] )

TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - M. Kuřec [-] , K. Čanaklis [-] , J. Hanslík [-] , K. Souček [-] (58. J. Dudík [-] ) , J. Hanslík [-] (67. K. Barvík [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] , P. Táborský [-] (28. J. Novák [-] ) , J. Sklenařík [-] , V. Boháček [-]

ŽK: 20. A. Snokrot - 91. M. Tilkeridis .
Hráči zápasu: J. Holčák - M. Tilkeridis .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: SLANÝ Jan - SKLÁŘ Jiří, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Po špatném začátku soutěže domácí konečně vyhrají a chytnou se na vítěznou vlnu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů