Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky vykradly Bruntál


Branky


18

Bruntál doma podlehl Loučkám o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juchelka zasadil domácím trojitý direkt

Bruntálské béčko hostilo oslabené Krásné Loučky. Hosté se snažili hrát ze zabezpečené obrany a nedostat brzy branku. To se jim ale nepovedlo, když ve třinácté minutě po chybě Daříčka se zmocnil míče Šanda a balon poslal pohotově do sítě - 1:0. Krásné Loučky se brzy oklepaly a začaly zatápět obraně domácích. Velké problémy jí dělalo duo krajních záložníku Juřina a Mohyla. Vyrovnat se hostům podařilo ve 26. minutě, když centr Juřiny přistál na noze Juchelky, který se štěstím dal branku, když se míč odrazil od gólmana Dolanského do tyčky a do branky - 1:1. Loučky pak začaly soupeře přehrávat a odměnou jim byla druhá branka v domácí síti. Po kombinaci středních záložníků vyslal Lukáš Mitura do úniku Juchelku, který podél brankáře Dolanského umístil balon k tyči - 1:2. Domácí hned po rozehrávce se vrhli do útoku, ale udělali chybu. Na domácího brankáře se pak řítilo zcela samo duo Juchelka a Chlopčík. Prvně jmenovaný pak završil svůj hattrick - 1:3. 

Loučky výhru ještě potvrdily

Ve druhém poločase se Bruntál snažil s výsledkem udělat. Prostřídal a zatlačil hosty, ale bez výraznější šance. V 70. minutě utekl domácí obraně Juřina a Kovář jej hrubě fauloval. Rozhodčí neváhal a okamžitě mu ukázal červenou kartu. Bruntál i v deseti vrhl své síly do útoku a v jeho obraně pak vznikaly okénka. Deset minut před koncem zápasu vnikl do velkého vápna Juchelka, který nesobecký předložil míč před prázdnou branku Chlopčíkovi, který už měl snadnou práci - 1:4. V samém závěru šel ještě sám na brankáře Juchelka, ale tentokrát branku nedal. Poté už rozhdočí odpískal konec zápasu. 

 

Bruntál příští kolo bude hostit Malé Hoštice. Krásné Loučky přivítají na svém hřišti Velké Heraltice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Jeli jsme do Bruntálu v okleštěné sestavě, kdy jsme měli k dispozici jen dvanáct lidí. Taktika byla jasná, nedostat rychlou branku. Což se nám sice nepodařilo, ale pak jsme začali přebírat iniciativu a bruntálská obrana taky neměla svůj den, a my jsme do poločasu třemi brankami otočili. Ve druhé půli se Bruntíl snažil něco s tím udělat, ale dostal červenou kartu a my pak výhru potvrdili čtvrtou brankou.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , S. Slovák [-] , Z. Orság [-] , J. Duhajský [-] (59. L. Kopec [-] ) , Š. Kubesa [-] (59. M. Kučera [-] ) , M. Cabal [-] (80. L. Foltín [-] ) , R. Hapka [-] , R. Cápek [-] (80. Š. Flekač [-] ) , R. Kovář [-] , T. Rožnovský [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Chlopčík [-] (82. P. Boček [-] ) , S. Chudický [-] , M. Daříček [-] , L. Mitura [-] , M. Mitura [-] , L. Juchelka [-] , L. Pella [-] , T. Juřina [-] , L. Mohyla [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 63. R. Hapka , 63. P. Šanda , 84. L. Kopec , 87. S. Slovák - 63. M. Daříček , 74. S. Chudický , 79. T. Juřina . ČK: 70. R. Kovář .
Hráči zápasu: L. Juchelka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - LÁRYŠ Vít, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Němeček
Tip experta: výhra domácích

I když ve stejný den hraje bruntálské áčko, tak si myslím, že v rezervě Bruntálu jsou mladí a šikovní kluci, kteří si s Krásnými Loučkami poradí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Bruntálské béčko si poradí se zatím nesehranými Krásnými Loučkami a všechny body zůstanou v Bruntále