Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slezan dotáhl dvoubrankové manko


Branky


18

Jindřichov doma remizoval s Velkými Heralticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Heraltice vedly o jednu branku

Jindřichov hostil favorizované mužstvo z Velkých Heraltic. Jindřichov vsadil na obranu a rychlé brejky. Do první pološance se dostal hostující Dudík. Po dvaceti minutách se ujala vedení domácí družina, když přímý kop Šmída propadl ve skrumáži k Hanslíkovi, který nezadržitelně otevřel účet zápasu – 0:1. Pak převzaly iniciativu Heraltice. Dvakrát se do šance probíjel Daniel Klein, ale v obou případech netrefil cílené zařízení. Po půlhodině hry zahrávaly Heraltice standardku, kterou domácí obránce podskočil a Košárek dostal balon přímo do běhu a šťastně ho dopravil do sítě – 1:1. Poté se se k střelám dostali Miroslav Rolný a po něm jehoi bratr Adam, ale ani v jednom případě se míč nedostal do správného cíle. Čtyři minuty před přestávkou se po autu dostal míč k Truplovi, který z kraje vápna křižnou střelou vymetl šibenici – 1:2.

Domácí smazali dvoubrankové manko

Do druhé půle vstoupily Heraltice lehkovážně. Patrik Klein musel likvidovat střelu Součka. Pak podskočil Patrik Klein trestný kop domácích a Válek míč mířící do brány s pomocí tyče odvrátil do bezpečí. Pak se dostal do brejku Adam Rolný, který přehodil brankáře, ale míč skončil pouze na břevně. Na druhé straně střelu Šmída vyrazil Patrik Klein. Heraltice se potom dostaly do dvou šancí. Nejdříve Daniel Klein a po něm Návrat. Další branka padla až čtvrthodinu před koncem, když domácího hráče obral o míč Válek, který nahrál Adamu Rolnému, který nasadil kličku obránci a z hranice velkého vápna nekompromisně zavěsil pod vinkl – 1:3. Heraltice pak zazdily další dvě příležitosti. Jindřichov pak zabrali a konec se mu povedl náramnně. Domácím se podařilo snížit pět minut před koncem, když se míč dostal k Čanaklisovi, před kterým se otevřel prostor a z dvaceti metrů vyslal míč k tyči – 2:3. V nastavení pak domácí vyrovnali, když se odražený míč dostal k Hanslíkovi, který si povodil stopera a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 3:3.

 

Jindřichov jede příští kolo do Krnova. Velké Heraltice zajíždějí do Krásných Louček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Nastoupili jsme v okleštěné sestavě. Museli hrát naše dvě legendy Hanslík a Čanaklis. Nastoupili jsme, že budeme hrát beton a vyrážet k brejkům. Dá se říct, že podle výsledku se nám to i podařilo plnit, to co jsme si řekli.

TJ Sokol Velké Heraltice
Martin Šmajstrla (činovník oddílu): Zápas z naší strany nebyl vůbec povedený. Domácí hráli na hranici rizika a bojovně, s čím jsme se nedokázali vypořádat. Je ale pravda, když se vede 3:1 ještě deset minut před koncem, tak bychom to měli udržet. Domácí si ale za bojovnot bod zasloužili.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - K. Čanaklis [-] , J. Hanslík [-] , K. Souček [-] , J. Dudík [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] , P. Táborský [-] , J. Sklenařík [-] , V. Boháček [-] , F. Balda [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - J. Košárek [-] , M. Návrat [-] , D. Šimon [-] , T. Trupl [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , A. Rolný [-] , D. Válek [-] , D. Klein [-]

ŽK: 85. M. Zemborski , 90. T. Trupl .
Hráči zápasu: J. Hanslík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - YEGHIAZARYAN Vachik, HANSLÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Němeček
Tip experta: výhra hostů

Za mě jasná dvojka, Heraltice patří k favoritům soutěže a z Jindřichova si s přehledem odvezou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Velké Heraltice jsou úplně jinde než domácí Jindřichov a proto domácí budou rádi pokud neprohrají o více než pět branek