5:1
(2:1)
15. P. Gloga (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov potřetí v sezóně vyhrál


Branky


13. R. Urban , 30. J. Schneider (p.) , 55. D. Gračanin , 59. R. Urban , 73. J. Schneider - 15. P. Gloga (vl.)
18

Slavkov porazil béčko Bruntálu o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov přivítal na svém trávníku mužstvo z Bruntálu. Souboj dosud neporažených celků skončil jasnou výhrou domácí družiny ze Slavkova. Výhra se ale nerodila lehce. V 9. minutě udělala domácí obrana chybu, ale Košárek pokus bruntálského hráče zlikvidoval. za dvě minuty poslal Gračanin Krále do brejku, který dále prodloužil na Urbana a ten prokázal, proč je nejlepším střelcem soutěže - 1:0. Slavkov se ale z vedení neradoval dlouho, když střelu hostujícího hráče ještě dokázal Košárek vyrazit, ale nabíhající Gloga si vsítil neštastnou vlastní branku - 1:1. Ve 26. minutě byl závar v hostujícím pokutovém území. Střelu Tomáše Marka vykopl hostující obránce. Po půlhodině hry vnikl do vápna Urban, kde byl sražen a penaltu s přehledem proměnil Schneider - 2:1. Ve zbytku poločasu se už nic moc nestalo. 

Slavkov vedení navýšil

Po pauze už bylao na hřišti jen jedno mužstvo. Bruntál se prakticky vypařil jak pára nad hrncem. V 51. minutě namazal Urban Davidu Markovi, kterého vychytal gólman Rozsypal. Za čtyři minuty narýsoval Tomáš Marek kolmici pro Gračanina, jenž mazácký pokořil brankáře Rozsypala - 3:1. Po hodině hry našel Schneider Krále, který z nájezdu rozezvučel tyč a dobíhající Urban pohotově uklidil balon do prázdné branky - 4:1. V 73. minutě se individuálně uvolnil Urban, který nesobecky nahrál na Schneidera, který pečetil výsledek zápasu - 5:1. Deset minut před koncem po rohovém kopu Krále Gračanin těsně minul branku. Pět minut před koncem nasadil sólo přes celé hřiště stoper a veterán Obludník s cílem protrhnout dlouholetou střeleckou smůlu. Dokázal se probít až před brankáře Rozsypala, který jeho nelichotivou sérii prodloužil. Slavkov pak už v poklidu třetí výhru v sezóně pohlídal. 

 

Slavkov jede příští kolo Malých Hoštic. Bruntál bude hostit Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): První poločas byl z naší strany opět hrozný. Ve druhém jsme se zlepšili a dovedli zápas do zaslouženého vítězného konce.




Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - J. Schneider [-] (79. J. Quis [-] ) , P. Gloga [-] , D. Gračanin [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] , K. Kurka [-] (23. D. Marek [-] ) , T. Marek [-] (70. M. Kostera [-] ) , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-]

MFK Bruntál B
M. Rozsypal [-] - P. Šanda [-] , S. Slovák [-] , J. Duhajský [-] (59. M. Kučera [-] ) , Š. Kubesa [-] , M. Hurajt [-] (55. L. Kopec [-] ) , R. Hapka [-] , F. Stoklasa [-] , L. Chudý [-] (68. L. Foltín [-] ) , R. Kovář [-] , T. Rožnovský [-]

ŽK: 54. R. Kovář .
Hráči zápasu: P. Košárek , R. Urban .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATULA Sebastián - MITURA Michal, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu tipovat nic jiného než vítězství doma, a potvrdit dobrý start do soutěže, který nám vyšel podle plánu.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Slavkov se netají tím, že chce postoupit do 1.A třídy a s přehledem to potvrdí doma proti Bruntálu, který tak ztratí první body. Tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích