Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 15:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov se nadále trápí


Branky


18

Budišov vyhrál v Krnově o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Krnovské béčko se stalo v neděli hostitelem mužstva z Budišova. Od začátku se hrál fotbal nahoru dolů. Budišov tahal od první minuty za delší stranu provazu. Už po deseti mintách přistál rohový kop u Hrabiny, jehož úmysl vyrazil gólman Genčur na rohový kop. Do vedení se dostal Budišov ve 26. minutě, když Vondrouš potáhl míč do středu, přihrál ho Levákovi, jehož střelu ještě brankář Genčur vyrazil, ale na dorážku Dvořáka byl krátký – 0:1. Krnov mohl vzápětí vyrovnat, ale Holčák střílel jen do břevna. Ve 33. minutě načechral Černoch balon pod břevno, kde ho Hrabina sklepl Dvořákovi, který vymetl všechny pavouky z krnovské branky – 0:2.

Budišov přidal další dvě branky

Ve druhé části Budišov zcela opanoval dění na hřišti. Domácí se dostali asi jen dvakrát za půlku. V 50. minutě dostal od Leváka krásnou přihrávku Dvořák, který se obtočil kolem obránce, ale zakončil těsně vedle tyčky. Po hodině hry napřáhl z dálky Levák, ale střela skončila těsně nad břevnem. V 74. minutě pronikl Hrabina do pokutového území, kde našel Chunga, jehož střelu, ale zblokovala domácí obrana. Budišov přidal třetí branku až dvanáct minut před koncem, když se Hrabina probil do vápna, kde pod sebou viděl periferně Halušku, který si už věděl s míčem rady – 0:3. Tečku za utkání udělal za chvilku po Levákově dravém průniku do šestnáctky a nahrávce Černoch, který si zpracoval míč, zasekl a udělal kličku obránci a zavěsil – 0:4. Zbytek zápasu se už jen dohrál. 

 

Krnov jede příští kolo do Lichnova. Budišov bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Výhra soupeře byla zcela zasloužená. Budišov nás ještě šetřil, protože neproměnil dost šancí. Bohužel na nás leží nějaká deka, hrajeme s většinou s kluky s béčka a na podzim se jim zatím nedaří. Musíme to zlomit, co nejdříve.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Sestavu jsme lepili jak se dalo, ale kluci dneska odehráli všichni super zápas, bojovali a myslím si, že vyhráli naprosto zaslouženě. Zápas se nám povedl, a chtěl bych pochválit celý mančaft.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
M. Genčur [-] - H. Varyš [-] , L. Zavadil [-] (55. D. Michálek [-] ) , V. Pohludka [-] , D. Čevela [-] - B. Dočkal [-] (55. J. Rolný [-] ) , J. Grulich [-] (76. M. Ryška [-] ) , B. Rys [-] , J. Koval [-] (49. R. Vojtěšek [-] ) - J. Holčák [-] , V. Tomášek [-] (55. P. Sovadina [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - T. Černoch [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-] , J. Vondrouš [-] - J. Kuric [-] (73. D. Chung [-] ) , J. Dvořák [-] (78. D. Anděl [-] ) , K. Hrabina [-] , E. Levák [-] , V. Hudeček [-] - P. Pizur [-] (62. S. Haluška [-] )

Hráči zápasu: K. Hrabina .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: THIEMEL Karel - MORAVEC Roman, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Krnov A hraje v neděli taky,tady asi jasná 2

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: remíza

Tady zkusím remízu. Krnov už bude chtít bodovat a doma se mu podaří uhrát bod se silným soupeřem.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté se letos budou pohybovat na předních příčkách. Mají silný tým a rezervu z Krnova porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů