2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krásné Loučky vybojovaly první tři body v sezóně


Branky


18

Krásné Loučky vyhrály o jednu branku nad Jindřichovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Krásné Loučky hostily v sobotním podvečeru mužstvo z Jindřichova ve Slezsku. Od úvodní minuty byla aktivnější domácí družina z Krásných Louček. Ta se taky zaslouženě ujala vedení po dvanácti minutách hry, když se po akci ve středu hřiště dostal balon k Juchelkovi, který obstřelil hostujícího brankáře Zábranského a míč se s pomocí teče dostal do hostující sítě - 1:0. Do další šance se probíjel Juchelka, který překonal i brankáře, ale míč kutálející do sítě před dobíhajícím Juřenou poslal do bezpečí hostující hráč. Pak se hra začala vyrovnávat. Za hosty se dostal do šance Zawadski. Jindřichov pak vyrovnal po rohovém kopu Dudíka Kuřec, který nadvakrát dostal balon do sítě - 1:1. Ve zbytku poločasu byli aktivnější hosté, ale šance Dudíka přišla nazmar. A neujala se ani šance Šmída.

Krásné Loučky rozhodly

Úvod druhého poločasu vyšel opět lépe domácím z Krásných Louček. Už po dvou minutách se dostal k míči Juchelka a jeho tečovaná střela mířila do protipohybu hostujícího brankáře Zábranského. V dalším průběhu hry se hrál bojovný fotbal na velmi těžkém terému, který oběma družinám hodně znepřijemňoval kombinační hru. Hra byla rozkouskovaná, hodně se bojovalo o míč a oběma mužstvum začaly docházet síly. Teprve v poslední minutě šel sám přes celé hřiště Juřena, ale nastřelil pouze hostující tyčku. Hosté pak provedli protiútok, jehož výsledkem byla střela nad domácí branku. Pak už rozhodčí odpískal konec.

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Bruntálu. Jindřichov bude hostit Velké Heraltice.

 

FOTO: Jakub Hrubý



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí): Brzy jsme dali branku a mohli jsme i přidat další. Pak se hra vyrovnala, a hosté dokázali srovnat skóre a do konce poločasu nás přehrávali. My jsme o přestávce trošku zamíchali se sestavou a prostřídali a hned zkraje jsme dali, jak se nakonec ukázalo, vítěznou branku. Pak už se nic moc na těžkém terénu nestalo. Utkání to bylo náročně, soupeř kvalitní, kvůli terénu jsme nemohli praktikovat svou hru, ale jsme rádi za tři body.

TJ Slezan Jindřichov
Vitězslav Boháček (kapitán): Po první brance soupeře jsme převzali iniciativu a dokázali jsme vyrovnat. Ve druhé půli jsme hned ze startu dostali branku, a pak už se hrálo jen po šestnáctky, bez náznaků šancí.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] , L. Mitura [-] (46. L. Chlopčík [-] ) , M. Mitura [-] , J. Košárek [-] (54. J. Fiurášek [-] ) , L. Juchelka [-] (78. P. Boček [-] ) , A. Ondra [-] (58. S. Chudický [-] ) , T. Juřina [-] , L. Mohyla [-] , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-]

TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - M. Zawadzki [-] , J. Hanslík [-] (67. J. Hanslík [-] ) , J. Dudík [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] (84. D. Tilkeridis [-] ) , P. Táborský [-] , J. Sklenařík [-] , M. Kuřec [-] , V. Boháček [-] , F. Balda [-]

Hráči zápasu: L. Juchelka - M. Tilkeridis .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Těžké utkání,záleží na tom v jaké sestavě se domácí sejdou,Jindřichov má stabilní kádr, Šmíďak a spol uhraji bod

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Krásné Loučky vyhrají. Minulé kolo hráli u nás dobře, mají silnou osu tymu a pár hráčů kteří kvalitou převyšují soutěž.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Krásné Loučky mají už léta kvalitní fotbalisty. Očekávám silový fotbal a velkou bitvu. Domácí Krásné Loučky to zvládnou a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů