0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


18

Velké Hoštice remizovaly bezbrankově s Vitkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vítkov v sobotu ke svému utkání zajížděl do Velkých Hoštic. Střelci po celý zápas stříleli slepými náboji a divácí po celých devadesát minut marně čekali na branku. V paté minutě odcebtroval domácí Bena na Pavelka, jehož střelu Snášel vyrazil a dokázal zpacifikovat i jeho dorážku. Vítkov zahrozil po čtvrthodině hry, kdy Krása poslal dlouhý balon na Faldýna, jehož úmysl vystihl brankář Maňák. V dlaším průběhu se hrálo převážně mezi oběma šestnáctkami. Další šance se urodily až v závěru prvního poločasu. Střela domácího Beny šla nad hostující bránu.  Pavelka dokázal skvěle vylapat po přesné nahrávce Beny brankář Snášel. Pět minut před poločase pak si po akci dvojice Kotzur a Fabisz opět Pavelek vylámal zuby na Snášelovi, a dorážku Czerného vyrazil hostující hráč z brankové čáry.

Ani ve druhé půli branka nepadla

Ve druhé půli tempo hry výrazně upadlo, hrálo se převážně jen mezi šestnáctkami obou týmů. Oba týmy se dostaly pouze jen k jedné šanci za celý druhý poločas. Vítkov zahrozil nebezpečnou střelou Jakuba Dohnálka, která jen těsně minula šibenici domácí svatyně. Velké Hoštice mohly rozhodnout pět minut před koncem zápasu, ale střelu Beny vytlačil nejdříve brankář Snášel mimo branku a poradil si i s následnou slabou střelou Jaroše. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze. 

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Budišova. Vítkov bude na svém hřištu hostit Zlatníky. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Celý zápas jsme byli lepší, a jsou to zbytečně ztracené dva body. V prvním poločase jsme hodně hrozili hlavně v závěru poločasu, kdy jsme spálili asi tři tutovky. Ve druhém už tempo poněkud upadlo, i když jsme nadále byli lepším týmem. Bohužel jsme si ale vypracovali jen jednu šanci, a tu jsme nedali.

TJ Vítkov
Milan Mikulenka (hrající trenér a kapitán): Fotbal to byl hrozný, bavíc se nám zrabil ke konci hráč a my jsme dohrávali o desíti, a ve finále skoro i v devíti. Domácí byli o něco lepší, a bod má pro nás cenu zlata.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - M. Kaluža [-] (80. M. Židek [-] ) , V. Stříbný [-] , J. Tietz [-] , D. Watzlavik [-] , F. Kotzur [-] (67. J. Jaroš [-] ) , V. Olšr [-] , A. Fabisz [-] (69. F. Havlíček [-] ) , P. Pavelek [-] , M. Czerný [-] , J. Bena [-]

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (46. T. Kristián [-] ) , J. Mička [-] (59. L. Lamatschek [-] ) , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] , M. Bek [-] , T. Křenek [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 57. P. Pavelek , 90. D. Watzlavik - 29. T. Křenek , 90. M. Bek .
Hráči zápasu: V. Olšr , A. Fabisz .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - CHLEBOVSKÝ Bohumír, KOŘISTKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: remíza

Tady bude remíza. Vitkov lepi sestavu se zdá, ale mají tam pár zkušených fotbalistů a na bod to bude stačit.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Velké Hoštice v prvních dvou kolech ukázali, že sílu mají a recept jak porazit Vítkov mají. Domácí Velké Hoštice vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů