Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka pro Bruntál


Branky


22. M. Slavík , 32. M. Hurajt , 33. O. Haas (vl.) , 54. T. Unverdorben , 68. M. Slavík , 72. M. Slavík - 6. L. Lodňánek , 8. D. Haas , 34. D. Liška
14

Bruntál vyhrál o tři branky nad Hlavnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Bruntál na svém hřišti hostil mužstvo z Hlavnice. Hlavnice vstoupila do zápasu aktivněji a už v šesté minutě se vydal na sólo Lodňánek a pohodlně pokořil Dolanského – 0:1. Za dvě minuty šel důrazně za míčem Daniel Haas, brankář Dolanský pod tlakem míč do něj napálil a ten se odrazil přímo do sítě – 0:2. Ve 22. minutě utekl domácí hráč, jeho centr pak sklepl do sítě Slavík – 1:2. Za deset minut se dostal do samostatného nájezdu bruntálský Hurajt a Steiner neměl žádnou šanci – 2:2. Ve 32. minutě si střelu domácího hráče nešťastně srazil do sítě Ondřej Haas – 3:2. Hlavnici se ale hned vzápětí podařilo srovnat, když Grygar krásně vysunul Lišku, který nezapřel své kanonýrské geny – 3:3. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo. 

Bruntál dal tři branky

Ve druhém půli se prostřídala Hlavnice zraněné hráče a bylo to na její hře znát. Bruntál toho bezezbytku využil a vsítil tři rozhodující branky. V 54. minutě utekl hostující obraně Unverdorben a převážil skóre na domácí stranu – 4:3. Za čtrnáct minut se po rohovém kopu hlavičkou prosadil Slavík – 5:3. Poslední trefu zaznamenal do rozhozené obrany osmnáct minut před koncem svým třetím gólem Slavík – 6:3. Hosté se za druhý poločas zmohli jen na střely Lišky a Lodňánka. 

 

Bruntál jede příští týden do Slavkova. Hlavnice bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu



Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Vedli jsme brzy o dvě branky. Ale oni otočili. My jsme ale stačili vyrovnat. Bohužel se nám pak dva hráči zranili a to se projevilo, protože ve druhé půli nás soupeř přehrál a dal nám tři branky.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , J. Duhajský [-] (60. R. Cápek [-] ) , M. Schwarz [-] , M. Hurajt [-] , T. Unverdorben [-] , R. Hapka [-] , M. Slavík [-] , R. Hanák [-] , R. Kovář [-] , T. Rožnovský [-] (68. S. Slovák [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - M. Grygar [-] (46. P. Jaksch [-] ) , P. Haas [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] (61. M. Smija [-] ) , P. Čunta [-] , J. Kaván [-] (59. L. Kirschner [-] ) , L. Lodňánek [-] , D. Liška [-] , O. Pasterňák [-] , J. Steyer [-] (46. D. Černoch [-] )

ŽK: 41. R. Kovář - 74. O. Haas .
Hráči zápasu: M. Slavík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HERDA Tomáš - SMETANA Patrik, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bruntál se zdá tenhle rok silný a jejich mladý tým to proti Hlavnici potvrdí.

Tip: výhra domácích