3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov potvrdil výhru z Hlavnice


Branky


26. J. Král , 53. R. Urban , 57. L. Kunc
14

Slavkov porazil o tři branky Krásné Loučky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov v neděli se stal hostitelem mužstva z Krásných Louček. V první dvacetiminutovce byla více na balonu hostující družina z Krásných Louček. V první šanci se ale objevil domácí Gračanin, jehož pokus vytáhl brankář Hradil na rohový kop. V 9. minutě se objevil v šanci na druhé straně Mitura, ale nedokázal míč dostat do odkryté klece. Za minutu zroskotal po rohu domácího Urbana na obraně hostů Gračanin. Hosté po čtvrthodině hry zahrozili po standardce Miturou, ale opět neuspěli. Pak začal aktivitu přebírat Slavkov. Ve 23. minutě se probíjel do šance domácí Kunc, ale byl faulován a následný přímák nic nepřinesl. Ve 25. minutě se už domácí mohli radovat, když se individuálně uvolnil Král, který z úhlu pokořil brankáře Hradila - 1:0. V 35. minutě aktivní Gračanin vyvezl míč přes celé hřiště, ale nedokázal dobře přihrát svým spoluhráčům. Krásné Loučky zahrozily pět minut před přestávkou, když nebezpečnou standardku Ondry nedoázal doběhnout Juchelku. Poslední příležitost měli domácí, ale Kurkova střela těsně minula pravou tyč. 

Slavkov dal další dvě branky

Domácí ve druhé části prostřídali a šlo jim to k duhu. Už po dvou minutách přímý kop Schneidera vyrazil Hradil a byl připraven i na dorážku Marka. V 53. minutě prodloužil hlavou pas Marka Kunc na Urbana, který si již věděl rady - 2:0. Za čtyři minuty začala akce u Urbana, který poslal míč dal na Krále, jenž vyšachoval obranu a míč předložil jak na zlatém podnose Kuncovi - 3:0. V 66. minutě střelu Schneidera zlikvidoval brankář Hradil. Dvacet minut před koncem přímý kop hostujícího Ondry vyškrábl na roh Košárek. Hosté pak ještě zahrozili ještě jednou z přímého kopu Ondrou, což byl poslední vzruch v utkání. Pak se už zápas dohrával a Slavkov dokráčel ke třem bodům. 

 

Slavkov příští kolo bude hostit Bruntál. Krásné Loučky přivítají Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Zase to byly nervy. První poločas byl z naší strany tragedie. Ve druhém už jsme byli lepší a zasloužili jsme si vyhrát.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): První půle byla z naší strany ještě dobá. Měli jsme i nějaké možnosti ke skórování. Ve druhé jsme dostali rychle dvě branky a postupně jsme se ze zápasu vytratili.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - P. Gloga [-] (46. J. Schneider [-] ) , D. Gračanin [-] , R. Urban [-] (89. D. Vícha [-] ) , J. Král [-] , L. Kunc [-] (72. D. Marek [-] ) , M. Frey [-] (90. A. Honka [-] ) , K. Kurka [-] , T. Marek [-] , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Mohyla [-] , L. Juchelka [-] (61. J. Fiurášek [-] ) , L. Pella [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , M. Mitura [-] , L. Mitura [-] (77. P. Boček [-] ) , D. Mrukvia [-] , L. Dvořák [-] , M. Daříček [-]

ŽK: 31. P. Heinzke , 32. L. Kunc - 25. L. Mohyla , 56. L. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Král , J. Obludník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - SLANÝ Jan, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavkov je jeden z aspirantů na postup, a proti Loučkam potvrdí vítězství z Hlavnice.

Tip: výhra domácích