Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


14

Opava remizovala s Velkými Hošticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Slavia Opava hostila na svém hřišti mužstvo z Velkých Hoštic. V prvním poločase byla aktivnější družina z Hoštic. Jž po devítí minutách presoval Pavelek domácího stopera tak, že mu vzal balon, šel sám na brakáře Mrázka, kterému udělal kličku, ale balon do prázdné branky nedokázal zasunout. Za dvě minuty Barvík poslal pas na Benu, jehož přihrávku pod sebe slabě vystřelil Stříbný, a Mrázek jeho pokus vykryl. Poté se hrálo od šestnáctky k šestnáctce, aktivnější o něco byli hosté. Domácí se dostali jen ke střele Hanslíka, která ale jen těsně minula brankovou konstrukci. Poločas tak skončil bezbranek. 

Oba soupeři dali po dvou brankách

Začátek druhého poločasu začal v poklidném tempu z obou stran. Po hodině hry zaváhal na pravé straně hostující stoper Watzlawik, kterému vzal míč Pavlíček, který se prodral do vápna a nedal Maňákovi šanci – 1:0. Za deset minut nahrál Binar Štenclovi, který z nemožného úhlu narval balon do kasy – 2:0. Hoštice pak zareagovaly střelami Pavelka a Stříbného nad bránu. Deset minut před koncem zápasu posadil Pavelek balon na hlavu Watzlawika, který napravil svou minelu a zavěsil – 2:1.  Hosté pak přitopili pod kotlem. Hoštice pak v samém závěru vybojovaly rohový kop, který zahrával Tietz. Míč z jeho kopačky skončil na hlavě Pavelka, který s přispěním tyče zajistil hostům bod – 2:2.

 

Slavia Opava jede v přištím kole do Zlatník. Velké Hoštice budou hostit Vítkov.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): První poločas to byla bída na obou stranách. Ve druhém jsme dokázali dát dvě branky, ale soupeř nás dostal pod tlak a v nastavení vyrovnal. Je to škoda, ale remíza je podle mě zasloužená.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Hrál se výborný fotbal z obou stran. Tentokrát jsme 2:0 prohrávali, ale naštěstí jsme dokázali silou vůle skóre srovnat. Remízu považují za zaslouženou.



Sestavy


FK Slavia Opava
T. Mrázek [-] - J. Vrána [-] , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] , J. Hanslik [-] - O. Melecký [-] , J. Štencel [-] (69. R. Buratchuk [-] ) , F. Mužík [-] (81. I. Kratochvíl [-] ) , D. Maisel [-] , M. Pavlíček [-] (69. F. Šenk [-] ) - J. Binar [-] (81. O. Mikuš [-] ) -

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - V. Stříbný [-] , J. Tietz [-] , K. Barvík [-] , D. Watzlavik [-] , F. Kotzur [-] (63. M. Kaluža [-] ) , V. Olšr [-] (68. M. Duda [-] ) , M. Janků [-] , P. Pavelek [-] , M. Czerný [-] , J. Bena [-]

ŽK: 84. D. Maisel , 87. Š. Henčl - 41. J. Tietz , 75. K. Barvík .
Hráči zápasu: J. Binar - P. Pavelek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - ŠIGUT Pavel, POKLUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Opava potvrdí vítězství z Krnova proti Velkým Hošticím. Opava bude na koni a doma je silná.

Tip: výhra domácích