Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka pro Slavkov


Branky


9

Slavkov vyhrál o dvě branky v Hlavnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o dvě branky

Hlavnice ve svém prvním zápase v sezóně přivítala mužstvo ze Slavkova. Úvodní dvacetiminutovka patřila hostující družině. Už ve druhé minutě vyslal Král do úniku Kunce, který ale naprosto selhal. V 8. minutě prošel domácí obranou Urban, zpětně se k němu odrazil balon a zavěsil - 0:1. Za šest minut po akci Kostery s Hendrychem se míč dostal ke Královi, který si už věděl rady - 0:2. V 16. minutě vyhrál Urban hlavičkový souboj, míč prodloužil na Kunce, který mu ho vrátil a Urban potřetí pokořil Steinera - 0:3. Teprve nyní se probudila i Hlavnice, když se z přímáku trefil nádherně Kaván - 1:3. Domácí se pak dostali do neúspěšných šancí Liškou a Danielem Haasem. Po půlhodině hry se po nahrávce Krále dostal balon ke Kuncovi, jehož pokus ještě Steiner zneškodnli, míč se pak zpětně dostal ke Královi, který vymetl šibenici - 1:4. Hlavnice snížila hned vzápětí, když rohový kop Ondřeje Haase poslal za záda Košárka Pasterňák - 2:4. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Deset minut po začátku druhé púle narýsoval Urban kolmici pro Krále, ale ten hattrick odmítl. Po hodině hry se pod dlouhém nákopu Steinera nedohodli Obludník s Heinzkem, míč propadl na Lodňánka, který pokořil Košárka - 3:4. Hlavnice se pak snažila vyrovnat, ale její snaha se omezovala spíše jen na střely z dálky. To Slavkov byl nebezpečnější. Akce Krále s Gračaninem gólem neskončila. Drbat se na hlavě mohl po nahrávce Kurky i Kunc. V 71. minutě byli vyloučeni po vzájemné potyčce domácí Vrána se slavkovským Hendrychem. Deset minut před koncem přišla hostující akce na jeden dotek. Král nakopl balon na Gračanina, který ho prodloužil na Borunského, který zpětně našel Krále, jehož střelu do šibenice vytáhl Steiner. Slavkov se uklidnil až v nastaveném čase, když Kostera vysunul do volného prostoru Kunce, který tentokrát zahodil střeleckou smůlu a pokořil brankáře - 3:5.

 

Hlavnice jede příští kolo do Bruntálu. Slavkov bude hostit Krásné Loučky.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Zaspali jsme úvod zápasu, kdy jsme prohrávali rychle o tři branky. Pak jsme se zlepšili a ve druhém poločase jsme dokonce snížila na jednu branku. Pak jsme hráli vabank a hosté v nastavení rozhodli.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Zápas, který jsme měli rozhodnout v prvním poločase, ale svými chybami jsme se zbytečně strachovali až dokonce zápasu.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Haas [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] , P. Čunta [-] , J. Kaván [-] , L. Lodňánek [-] , Z. Vrána [-] , D. Liška [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - D. Gračanin [-] , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , L. Kunc [-] , M. Frey [-] , M. Kostera [-] , K. Kurka [-] , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 11. Z. Vrána , 33. P. Čunta - 31. P. Košárek , 44. R. Hendrych . ČK: 71. Z. Vrána - 71. R. Hendrych .
Hráči zápasu: O. Pasterňák - D. Gračanin , J. Král .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: BERAN Jan - HUDEČEK Lukáš, TOMEŠ Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Vstup do sezóny je pro každý tým důležitý. Slavkov má silný tým, ovšem i v minulém roce ho silný měl a my ho dokázali dvakrát porazit! V našem týmu došlo k několika změnám, z našeho týmu odešli tři hráči, někteří přišli, oslabení se určitě necítime, ba naopak! Síla našeho týmu je v dobré partě a ta je oproti minulému roku ještě lepší!!
Takže samozřejmě tipuji výhru domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích