4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit s přehledem porazil Vítkov


Branky


17. D. Šimon , 51. T. Trupl , 78. M. Mikulenka (vl.) , 89. D. Klein - 84. T. Kristián
9

Heraltice vyhrály o tři branky nad Vítkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o jednu branku

Velké Heraltice přivítaly na svém trávníku oslabené mužstvo z Vítkova. Domácí hned od začátku začali tvrdit muziku utkání. Vítkov se povětšinu bránil. Paradoxně do vedení ale mohli jít hosté, když po centru Pokorného se dostal míč k Pavlíčkovi, který ale selhal. Pak už ale opět tempo hry převzaly Heraltice. Favorizované Heraltice začaly svou roli naplňovat po sedmnácti minutách hry, když si na centr Košárka naběhl Šimon a uklidil míč do hostující sítě – 1:0. Do konce prvního poločasu pak domácí zahodili ještě některé šance. Mezi hlavními paliči se objevil Šimon, Košárek, Adam Rolný a Trupl. 

Heraltice vedení navýšily

Na počátku druhého poločasu mohl Vítkov srovnat skóre, když Fabík vyhrál hlavičkový souboj a Pavlíček šel sám na gólmana Patrika Kleina, kterého obstřelil i s brankou. Pak už ale začaly opět úřadovat Heraltice. Šest minut po začátku druhé půle navýšili domácí své vedení, když z boku odcentroval Adam Rolný a Trupl byl nekompromisní – 2:0. Třetí branku přidala domácí družina dvanáct minut před koncem zápasu, když zleva odcentroval Šimon a Mikulenka si před nabíhajícím domácím hráčem skluzem srazil míč do vlastní branky – 3:0. Vítkov pak snížil v 84. minutě, když dorostenec Faldýn milimetrově nahrál Kristiánovi, který se nádherně trefil do sítě – 3:1. V samém závěru utkání našel Šmíd ve volném prostoru Daniela Kleina, který prostrčil balon do brány – 4:1. Domácí ještě v průběhu druhé půle zahodili šance Adamem Rolným, Truplem a Danielem Kleinem.

 

Velké Heraltice jedou příští zápas do Budišova. Vítkov bude hostit béčko Krnova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Když to řeknu tak jsme byli na balonu tak 65 procent a zbytek Vítkov. Hosté pozorně bránili. My jsme však tlačili celý zápas a postupně jsme se, i když velmi těžce prosazovali. Naše výhra je zasloužená.

TJ Vítkov
Milan Mikulenka (hrající trenér a kapitán): Lepili jsme sestavu jak se dalo. Po celý zápas jsme se bránili, a domácí nás tlačili. Jejich výhra je zasloužená, i když já svým svěřencům nemůžu vůbec nic vytknout, s favoritem bojovali po celý zápas.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , A. Rolný [-] (77. O. Šmíd [-] ) , T. Trupl [-] (60. D. Klein [-] ) , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , M. Zemborski [-] (46. M. Návrat [-] ) , D. Zvardoň [-] , D. Válek [-] (73. M. Lauček [-] ) , J. Košárek [-] (60. J. Tesař [-] )

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - J. Pokorný [-] (25. T. Kristián [-] ) , K. Krása [-] , L. Pavlíček [-] , V. Ondřej [-] (79. ) , F. Kudla [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] , M. Bek [-]

ŽK: 58. F. Kudla .
Hráči zápasu: D. Šimon .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - KOTAS Adam, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Heraltice budou letos určitě velkým favoritem soutěže a tohle potvrdí v prvním zápase jednoznačně!! Tým je v útočné fázi výborný, jediná slabina kterou mají je obraná hra.. v tomto zápase padne hodně gólů na obou stranách a vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích