Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov vykradl Jindřichov


Branky


10

Budišov vyhrál o tři branky v Jindřichově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Jindřichov přivítal na svém trávníku mužstvo z Budišova. V úvodní dvacetiminutovce se obě mužstva oťukávala. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami a obě mužstva sázela na dlouhé nákopy. Po úvodní oťukávací dvacetiminutovce udeřili hosté z Budišova, když Hudeček nakopl balon na Modelského, který ho zpracoval a běžel sám na brankáře Kašpara, kterému nasadil jesličky a pohodlně pak doklepl balon do sítě – 0:1. Jindřichov mohl vyrovnat za pět minut, ale Sklenařík orazítkoval pouze břevno hostující branky. Po půlhodině hry našel budisšovský Modelský ve vápně Černocha, který si míč zkrotil a nechytatelně zavěsil – 0:2. Zbytek poločasu se dohrál bez vážnějších šancí. 

Budišov výhru navýšil

Na začátku druhého poločasu nebyl Budišovu uznán gól pro postavení Kostery mimo hru. Jindřichovu se podařilo vykřesat jiskérku naděje po hodině hry, když si na rohový kop Šmída naběhl Kuřec a nedal brankáři Němečkovi šanci – 1:2. Domácí stáhli hru na tři obránce a začali hrát více vabank. Dostali se ale spíše jen ke střelám z dálky. To hosté začali podnikat rychlé brejky a ty jim vycházeli. Budišov odpověděl na domácí snížení hned po dvou minutách, když agilní Modelský zatáhl míč do vápna a nahrával před prázdnou bránu Pražákovi, který už měl snadnou práci – 1:3. Deset minut před koncem se dostal po nahrávce Hudečka sám před gólmana Kašpara PRažák, ale vylámal si na něm zuby. Gólovou tečku za zápasem udělal opět dvojice Modelský s Pražákem, když druhý jmenovaný opět dával balon do zcela odkryté brány – 1:4.

 

V příštím kole hostí Jindřichov Lichnov. Budišov bude hostit silné Velké Heraltice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Po poločase jsme prohrávali po naši chybách o dvě branky. Pak jsme sice ve druhém po rohu snížili. Otevřeli jsme však obranu a hosté nás z brejků dvakrát potrestali.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí): Do dvacáté minuty to bylo takové nemastné neslané. Pak jsme dali dva góly. Domácí svou šanci zahodili. Ve druhé části jsme už taktovku měli my a resultátem je naše výhra 4:1.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - M. Šmíd [-] , J. Hanslík [-] , M. Tilkeridis [-] , P. Táborský [-] , K. Souček [-] , J. Sklenařík [-] (60. J. Hanslík [-] ) , M. Kuřec [-] , V. Boháček [-] , P. Andráško [-] (82. T. Kusenda [-] ) , F. Balda [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - J. Němeček [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] - D. Kostera [-] , J. Dvořák [-] (80. F. Honeš [-] ) , V. Hudeček [-] , T. Černoch [-] - J. Kuric [-] (75. S. Haluška [-] ) , M. Pražák [-] , R. Modelský [-]

ŽK: 70. J. Hanslík , 73. M. Kuřec , 75. M. Šmíd - 39. M. Pražák .
Hráči zápasu: F. Balda - R. Modelský .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - MIGOTA Tomáš, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Budišov bude jako každý rok aspirantem na první pozice. Nevím jaké změny v obou kádrech proběhly, ale budu soudit podle výsledků z minulého roku a tipují výhru hostů.

11. 8. 2022 09:53
Ale na druhou stranu Budišovu se v Jindřichově dlouhodobě nedaří vyhrát

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích