1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov vstoupil do nové sezóny vítězně


Branky


17

Chlebičov zahájil sezónu vítězně, když si v urputné bitvě poradil doma s Darkovičkami. Hosté nenavázali na dobrý ofenzivní výkon z minulého týdne a tentokrát působili na hřišti dosti bezzubě. Utkání rozhodla jediná branka z prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Korbelova trefa zajistila domácím tři body

Sestava domácího Chlebičova prošla během letní přestávky pořádnými změnami, což se podepsalo na jeho sehranosti. Přesto si svěřenci trenéra Axmanna vytvořili v prvním poločase menší herní převahu. Celá úvodní pětačtyřicetiminutovka byla dosti vyrovnaná, obě mužstva hrála opatrně a diváci marně vyhlíželi nějaké gólové příležitosti. Výjimku přinesla pouze standardka po necelé půlhodině hry, která nakonec přinesla jedinou branku v utkání. Přesný rohový kop Kužela našel hlavičkujícího Korbela a ten poslal míč nechytatelně za brankáře Chvěju – 1:0. I po úvodní brance se hrála bitva o každý balón, ale místo brankových šancí se spíše kupily nepřesnosti. 

Ve druhém poločase branka nepadla

Až ve druhém poločase se hra přestala kouskovat a nabrala rychlejší spád. Začalo se více útočit a hra se přelévala ze strany na stranu. Domácí Chlebičov v z této pasáži zápasu dokázal vypracovat dvě slibné příležitosti, kdy mohl navýšit své vedení. U obou těchto akcí byl střelec Korbel, který využil své rychlosti a pláchl hostujícím stoperům. Jenže z obou soubojů vyšel vítězně hostující brankář Chvěja, který tak držel naděje svého týmu na případný bodový zisk. Rovněž Darkovičky si vypracovaly aspoň jednu nadějnou příležitost, když z přečíslení dva na jednoho mohlo duo Moravec – Santer vytěžit vyrovnávací trefu. První jmenovaný se ovšem dostal do nevýhodného úhlu a jeho střelecký pokus si už domácí gólman Josefus pohlídal. Závěr utkání byl poměrně nervózní, hra se zase kouskovala, nicméně Chlebičov si už vedení vzít nenechal.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann (trenér): ... doplníme ...

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): ... doplníme ...



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , M. Starý [-] , V. Koneczný [-] , F. Vala [-] , M. Dzierža [-] , A. Korbel [-] (92. V. Sýkora [-] ) , D. Matyášek [-] (89. L. Gabaj [-] ) , D. Drexler [-] , R. Kolig [-] (61. M. Stošek [-] )

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - P. Adamčík [-] , D. Rychnovský [-] (46. A. Fojtík [-] ) , A. Kuřidém [-] (72. K. Santer [-] ) , L. Lindovský [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , M. Gai [-] , J. Klečka [-]

ŽK: 8. M. Starý , 27. D. Sedlář , 85. A. Korbel - 34. L. Lindovský .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: GALVAS Michal - PHILIPP Marek, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Dušan Harazim
Tip experta: remíza

Oběma lavičkám velí mí velmi dobří kamarádi. Na straně domácích Vilda Axmann, hosty z Darkoviček pro změnu Marcel Melecký. Obou si velmi vážím. Vím, že mají svým týmům co předat. A i proto dám zde remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích