1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly Ludgeřovice


Branky


17

V Ostravě byla k vidění zajímavá bitva dvou týmů, které budou letos atakovat nejvyšší příčky v tabulce. Zatímco úvod patřil domácí Staré Bělé, postupem času přebíraly iniciativu hostující Ludgeřovice, které i díky povedenému výkonu útočníka Pěntky slavily vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravané vedli, ale Pěntka otočil skóre

Stará Bělá mohla hned v první minutě otevřít skóre, ale Vidiševského na poslední chvíli ludgeřovická obrana zablokovala. Ostravané působili zkraje zápasu velmi aktivně a po zásluze šli do vedení. Džiža umí zahrávat dlouhé auty a po jednom z nich našel nekrytého Doležala, který šikovným lobem překonal brankáře Hájka – 1:0. Inkasovaná branka hosty probudila k větší aktivitě. Zkušený Pěntka po sklepnutí balónu od Martiníka nejprve orazítkoval tyč, ale o několik minut později usměrnil Fojtíkův centr hlavou do sítě - 1:1. Brankou smrděla i nebezpečná hlavička Feketeho, který jen těsně minul Pitříkovu klec. Ludgeřovický hromotluk Pěntka byl i nadále při chuti a do přestávky se ještě dvakrát ocitl v nadějné pozici. V té první jej dokázal domácí brankář Pitřík vychytat, ovšem těsně před odchodem do kabin hostující obr opět nepohrdnul centrem Fojtíka z rohu a druhou brankou v zápase otočil skóre na stranu Ludgeřovic – 1:2. Ještě do poločasu mohl za domácí srovnat Džiža, ale z poměrně nadějné střelecké pozice balón optimálně netrefil.

 

 

Ludgeřovice si pohlídaly vítězství

Druhý poločas už byl na šance podstatně chudší. Hrálo se spíše od vápna po vápno. Ludgeřovice se více zaměřily na účinnou defenzívu a spoléhaly na brejky do otevřené ostravské obrany. Na domácích byla vidět snaha, že chtějí hrát fotbal, ale proti zkušené hostující obraně se prosadit nedokázali. Naopak hosté trpělivě vyčkávali na svůj úder. Po jednom z nich pláchl domácím bekům rychlonohý David Zbořil a mířil těsně vedle tyče. Stará Bělá působila ve druhé půli bezzubě a do žádné gólové příležitosti se neprosadila. Ludgeřovice se dočkaly odměny v samém závěru utkání. David Zbořil vyslal uličkou do úniku Rodka, který ač v úhlu, tak i přesto dokázal míč krásně zakroutit na vzdálenější tyč a pojistil vedení svého týmu na 1:3. Tím byla veškerá snaha Ostravanů zlomena a Ludgeřovice si tak zajistili cennou, ale nutno říci i zaslouženou výhru. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Úvod zápasu byl skvělý, mohli jsme z úvodní čtvrthodinky vytěžit podstatně více a zápas by se určitě vyvíjel jiným směrem. Jenže jsme doplatili na neproměňování velkých šancí, které se prostě proti kvalitním soupeřům nevyplácí. Navíc nás pohřbily i naše hrubé chyby, kterými jsme soupeřům darovali dva góly. Musím ale uznat, že kvalita Ludgeřovic je očividná, tento tým bude letos patřit jednoznačně mezi nejlepší. Jejich dnešní výhra je zcela zasloužená."

TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Dnes nám hodně pomohly standardky. Ani si už nepamatuju, když jsme naposledy vstřelili branku po rohovém kopu. Celkově jsme dnes hráli dobře organizovaně a jako tým, ale musím i vyzvednout individuální výkon Pěnťase, dnešní góly si opravdu zasloužil. Samotný zápas měl dobrou kvalitu. Stará Bělá prokázala, že její umístění z loňské sezóny nebyla náhoda. My jsme šli do zápasu s cílem, že se nesmíme soupeře zaleknout, ale musíme hrát na vítězství, což se nám i povedlo. Úvod sice nebyl z naší strany optimální, ale po vyrovnávací brance jsme se zlepšili, soupeře přehrávali a nakonec dokráčeli k zaslouženému vítězství."



Sestavy


FK Stará Bělá
M. Pitřík [-] - D. Šebesta [-] , P. Doležal [-] , T. Miškařík [-] (87. A. Akritidis [-] ) , P. Firášek [-] (57. N. Sýkora [-] ) , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] , M. Švábík [-] (87. O. Malík [-] ) , V. Strnad [-] (78. M. Škuta [-] ) , J. Vidiševský [-] , J. Kačer [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Bílý [-] , D. Fekete [-] (68. T. Müller [-] ) , D. Martiník [-] (78. V. Šafarčík [-] ) , T. Gellner [-] , M. Pěntka [-] (50. T. Zbořil [-] ) , M. Rodek [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , V. Polášek [-] , K. Adamec [-]

Počet diváků: 96. Rozhodčí: Priesol Daniel - KUBÁČEK Vojtěch, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Dušan Harazim
Tip experta: výhra domácích

Stará Bělá se u nás prezentovala velmi dobrým výkonem, mají samé mladé hráče, stejně jako loni budou hrát nahoře. Více se přikláním na stranu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích