3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov přehrál Luka


Branky


26

Šlágr kola skončil jasnou výhrou Rudíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

 

V 5. minutě se do šance dostali hosté, po té co domácí obránce Dobrovolný pokazil přihrávku, hosté nabídnutou šanci zahodili. Ve 13. minutě podnikli útok domácí po levé straně, kde Jura utekl a poslal centr před bránu, kam nabíhal Štolpa, před ním však srazil míč stoper hostů a brankář míč chytil. Ve 14. minutě si hostující útočník dostal k zakončení z hranice velkého vápna a poprvé v tomto utkání musel domácí brankář ukázat skvělý zákrok a míč vyrazil na roh. Ve 24. minutě sebral soupeři míč domácí Pažourek a z dobré pozice vystřelil, brankář Kanswohl míč vyrazil, ten se dostal k Trnkovi J. a i s jeho střelou si poradil Kanswohl. Ve 27. minutě poslal domácí Slaný „českou uličkou“ míč Trnkovi J. a ten měl před sebou brankáře Kanswohla a opět byl šťastnější brankář hostů. Ve 29. minutě zahrávali hosté trestný kop z velmi dobré pozice, Toman vyslal ostrou ránu pod břevno, ale dnes vynikající brankář domácího týmu vyboxoval míč nad břevno. Ve 44. minutě domácí stoper Mikyska vybojoval míč na polovině hřiště a obešel dva protihráče a vystřelil, míč mířící k tyči tečoval bránící hráč a ten skončil těsně vedle tyče na rohu. V prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách, ale oba brankáři předvedli své umění a tak diváci branku neviděli.

 

Domácí po přestávce rozhodli

 

Vstup do druhého poločasu se povedl domácím a v 55. minutě Trnka J. vybojoval míč u brankové čáry a poslal míč před bránu Štolpovi a ten k velké radosti domácích diváků rozvlnil síť za zády Kanswohla - 1:0. Po obdržení branky se neudržel hostující Čermák a vehementně se dožadoval neuznání branky a tak uviděl od hlavního rozhodřího červenou kartu. V 58. minutě dostal přihrávku za obránce hostující Mitev a šel sám na Doležala, ale Doležal měl dneska svůj den a míč mířící do brány vyboxoval na roh. V 70. minutě dostal přihrávku Slaný, posunul míč Trnkovi P. a ten vystřelil, odražený míč skončil u Jury, který měl pár metrů před sebou prázdnou bránu, ale nepochopitelně přestřelil. V 75. minutě využili domácí toho, že soupeř vrhl vše do útoku a tak šli bratři Trnkové sami na stopera hostů, Trnka J. to potáhl a přihrál Trnkovi P. a ten dal do prázdné brány gól, byl odmávaný a následně odpískaný ofsajd a tak gól neplatil. Zatímco se tři domácí hráči radovali za brankou soupeře, tak hosté rozehráli od své brány, ale byli tak zbrklí, že míč poslali na odkop. V 82. minutě další dobrá střela hostů, ale domácí měli brankáře Doležala a míč mířící do šibenice Doležal chytil. Domácí si vybrali slabší chvilky v zápase a v 83. minutě přišla další šance hostů a vše zachraňoval opět brankář Doležal a skokem na zem míč chytil. V 84. minutě roh hostů a domácí zachránil Doležal, který „zalepil“ míč před třemi skákajícími soupeři. V 88. minutě zahrávali hosté další rohový kop, ale ten se jim vůbec nepovedl a byl z toho rychlý brejk domácích, Trnka J. utekl bránícím hráčům a poslal míč před bránu Štolpovi, ten si dovolil kliku brankáři a poslal míč do prázdné brány. Tento moment neunesli fanoušci hostů. Za chování diváků se styděli hráči Luk a sami se zapojili do uklidňování jejich fanoušků a za to jim patří velký dík, dokonce dva hráči byli tak „znechuceni“, že nechtěli pokračovat ve hře a odešli mimo hrací plochu. Tohoto oslabení soupeře ještě domácí využili v 92. minutě, kdy domácí Pažourek si vzal míč u vlastního velkého vápna a přihrál Štolpovi, ten zatáhl míč a přihrál Trnkovi J., který si poradil se stoperem a brankářem hostů a dal na 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Vstup do zápasu se nám moc nepodařil. Dostali jsme se pod tlak soupeře a naše hra směrem dopředu nebyla dobrá. Postupně jsme hru vyrovnali a vytvořili jsme si i nějaké možnosti, které jsme neproměnili. Ve druhém poločase jsme gól vstřelili, hosté potom hru otevřeli a nám se podařilo vstřelit další dvě branky. Musím hráče pochválit za to, jak zápas odmakali.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): Zápas dost podobný tomu, který jsme odehráli před týdnem. Je až s neuvěřením, jakým způsobem dokážeme soupeřům usnadnit situace tak, aby mohli skórovat. To, co se pak dělo ihned po 1. gólu to ani nebudu komentovat. To si musí Patrik přebrat sám, jak se chovat. Stejně tak, jako to co se dělo ke konci utkání na tribuně. To jsem taky ještě nezažil, a to si myslím, že už jsem toho s fotbalem zažil hodně.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , M. Slaný [-] , J. Kotačka [-] , O. Štolpa [-] , L. Jura [-] , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] , J. Pažourek [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Toman [-] , M. Jícha [-] , O. Šabach [-] (74. J. Kuřítko [-] ) , D. Mitev [-] , L. Tuma [-] , J. Uherek [-] (46. M. Kolda [-] ) , L. Vařejka [-] (80. K. Kostka [-] ) , P. Čermák [-] , P. Navrátil [-] , Š. Kreigsmann [-] (61. J. Večeřa [-] )

ČK: 55. P. Čermák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KYLAR Roman - TRIPAL Vojtěch, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Luka bude chtít zabrat a urvat tři body

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza