3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov padl ve Stonařově


Branky


30

Stonařov se držel, ale na body nedosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí nezačali utkání dobře, kazili přihrávky a hosté na tom byli stejně. Hra tak přinášela minimum šancí. V 6. minutě domácí zahráli krásný centr za obranu, tam si naběhl Trnka J., ale první kontakt s míčem se nepovedl a míč mu utekl k brankové čáře a snažil se alespoň odcentrovat, ale míč skončil na odkopu. V 15. minutě to byl opět dlouhý nákop domácích, Pažourek srazil míč Havlínovi a ten se snažil individuálně prosadit, ale míč mu obránce sebral. V 18. minutě přišla i šance hostů, odražený míč od obránce domácího týmu si sebral hostující Příhoda a levou nohou zakončoval na zadní tyč, bránu však minul. Příhodu napodobil ve 22. minutě domácí Pažourek, kterému přihrál Trnka J., ten také mířil na vzdálenější tyč a minul bránu. Ve 25. minutě se již stav měnil, hosté nakopli míč za obranu, zaváhání domácího stopera a rázem šel sám na brankáře Rouska Příhoda a tentokrát zakončil přesně k tyči, hosté tak vedli - 0:1. Hosté se po vstřeleném gólu osmělili a v 27. minutě vhodili míč z autu do velkého vápna domácího týmu a tam si „udělal prostor“ hostující Turoň a hlavičkou poslal míč mimo bránu. V 31. minutě dostali hosté možnost zahrávat trestný kop pár metrů před velkým vápnem, Škrdla vyslal jedovatou střelu, kterou Rousek skokem vyrazil, míč měl opět hostující hráč, ale při snaze obejít Dobrovolného o něj přišel a Dobrovolný dlouhým nákopem poslal míč na polovinu soupeře, míč před brankovou čarou doběhl Pažourek a dal „pod sebe“ Trnkovi J. a ten „prostřelil“ klubko hráčů stojících před bránou a poslal míč do sítě - 1:1. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu a vzhledem k dění na hřišti do bylo asi v zasloužené.

Domácí po přestávce rozhodli

Druhý poločas začali lépe domácí a v 50. minutě založil akci Malec přihrávkou na levou stranu Havlínovi, ten dal přihrávku „pod sebe“ a kdo jiný by tam byl než Trnka J. a ten trefil odkrytou část brány Chalupy, domácí se tedy ujeli vedení - 2:1. Hosté to však nezabalili a zlobili, v 56. minutě kapitán Kozojed vyslal přihrávkou k zakončení Příhodu a ten se pokoušel opět zakončit střelou na vzdálenější tyč, ale míč šel mimo konstrukci. V 62. minutě byl ve slibné pozici na hranici velkého vápna hostující Toth a dobře vystřelil, Rousek se položil na zem a rukou míč vyrazil na rohový kop. V 65. minutě založili rychlý útok domácí, Trnka J. utekl po pravé straně a poslal centr před bránu, kde byl Malec a nikým nebráněn poslal hlavou míč mimo bránu. Hned minutu na to dlouhý nákop domácích za obranu, tam si naběhl Pažourek, první střelou trefil brankáře, míč se odrazil opět k Pažourkovi a opakovanou střelu vyrazil brankář Chalupa na rohový kop. V 75. minutě přišel centr domácích do velkého vápna, po míči šel hostující brankář Chalupa a kapitán domácího týmu Pažourek, brankář byl úspěšnější a míč vyboxoval, k jeho smůle pouze k domácímu Havlínovi a ten jej poslal do odkryté brány, domácí tak odskočili na 3:1. V 79. minutě hosté nakopli míč za obranu a vše musel zachraňovat domácí Trnka J., který odkopl míč před dobíhajícím útočícím hráčem. V 84. minutě zahrával domácí Trnka P. rohový kop a ve vápně našel spoluhráče Mikysku, ale ten hlavou netrefil míč. Nakonec mohli mít poslední slovo hosté, v 85. minutě vhazovali aut, míč „učesal“ domácího Slaného, míč přistál na noze hostujícího Čurdy u brankové tyče domácí branky, ale Čurda nabídnutou šanci ke vstřelení branky zahodil. Domácí si tak pohlídali tři body a ponechali Stonařov na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): První půle nebyla z naší strany vůbec dobrá. Šance, které jsme si vytvořili, jsme neproměnili a navíc jsme soupeře pustili do vedení. Naštěstí se nám podařilo do půle vyrovnat. Ve druhém poločase se náš výkon zlepšil, vstřelili jsme dvě branky a utkání dotáhli do vítězného konce.




Sestavy


FK Rudíkov
D. Rousek [-] - J. Kotačka [-] , M. Mikyska [-] , M. Slaný [-] , J. Dobrovolný [-] - J. Trnka [-] (87. J. Chyba [-] ) , P. Malec [-] , L. Jura [-] (71. L. Doležal [-] ) , P. Trnka [-] - J. Pažourek [-] , M. Havlín [-] (82. P. Smieško [-] ) -

TJ Sokol Stonařov
J. Chalupa [-] - M. Čurda [-] , M. Příhoda [-] , L. Lysý [-] , P. Kozojed [-] (67. M. Špaček [-] ) , M. Škrdla [-] , P. Rychlík [-] , J. Láznička [-] , J. Toth [-] , Š. Kolár [-] (55. P. Stoklásek [-] ) , M. Turoň [-]

ŽK: 31. J. Pažourek - 79. P. Stoklásek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BURIAN Vít - MAAR Michal, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Expertní skupina hráčů Borů
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov doma neprohrává a Stonařov porazí, takže tipujeme 1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích