D. Havlík 37. (p.)
D. Havlík 89.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná veze body z Hamrů


Branky


37. D. Havlík (p.) , 89. D. Havlík - 29. T. Krečman , 49. T. Čaloud , 58. T. Krečman
30

Hostům na cestě ke třem bodům nevadilo ani vyloučení brankáře v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí Kladiváři přivítali soupeře z Polné. Do utkání vstoupili aktivněji domácí a více se tlačili před bránu soupeře. Těsně vedle tyče pálil na začátku utkání Dominik Havlík, poté kousek nad David Russ. Ovšem branka přišla na druhé straně. V 29. minutě nejprve Krečman po centru zakončoval hlavou, šle výborný zákrok předvedl Lukáš Benc, místo odkopu se však Jakub Štíbal špatně zorientoval a vrátil míč před svoji bránu, kde Krečman již míč do sítě dopravil - 0:1. Následně mohl vyrovnat z přímého kopu Dominik Havlík, ale balon otřel jen o tyč. V 35. minutě se dostal do úniku domácí Radek Koutník, obešel brankáře , ten domácího útočníka před prázdnou bránou podrazil a přišla červená karta. Místo golamana Mezery musel do brány L. Čaloud a hned čelil pokutovému kopu. Dominik Havlík jej však bezpečně proměnil a bylo vyrovnáno - 1:1. V poslední minutě poločasu po individuální akci vystřelili David Russ, jehož střelu vyrazil záložní gólman a následně stihl vyrazit i dorážku Dominika Havlíka.

Hosté po přestávce rozhodli

V druhé půli domácí nastoupili vlažně a přišel trest. Ve 49. minutě se prosadil po rohovém kopu hlavou T. Čaloud - 1:2. Vyrovnat mohl zanedlouho Dominik Havlík, který obral stopera Polné a šel sám na golmana. Míč mu ovšem v poslední chvíli špatně skočil a střela šla těsně nad bránu. Domácí byli opařeni z vývoje a o 10 minut později přišla další rána. Krečman natáhl za vápnem a jeho střela překvapivě skončila v síti, když na ni Lukáš Benc nedosáhl nohou - 1:3. Domácí se snažili s utkáním něco udělat, ale příliš se jim to nedařilo. Sice drželi míč, ale chyběl moment překvapení a větší odvaha domácích. Snížit mohl přesto Radek Koutník, jehož střela šla těsně vedle a poté David Russ, jehož hlavička však šla také mimo tři tyče. Snížení přišlo až v 89. minutě, kdy se nadvakrát prosadil Dominik Havlík - 2:3. Zbytek utkání si již hosté zkušeně pohlídali a uhájili tak tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale opět jsme šance neproměnili. Poté jsme dostali zbytečný gól, když už nás gólman podržel, tak nedokážeme odkopnout míč do bezpečí. Soupeř hrál poté v deseti, což nám asi uškodilo, protože jsme si mysleli, že už se porazí sami. Nástup do druhé půle byl katastrofální a tak to dopadlo, jak dopadlo.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - A. Zátopek [-] , D. Russ [-] , J. Štíbal [-] (75. P. Hron [-] ) , R. Koutník [-] (56. J. Gančev [-] ) , D. Havlík [-] , J. Jun [-] , J. Culek [-] (68. I. Sojma [-] ) , P. Novotný [-] , J. Lóži [-] , A. Šabart [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - M. Suchý [-] (46. P. Trombelli [-] ) , T. Krečman [-] (75. J. Bohdálek [-] ) , Z. Smutný [-] (62. M. Šorf [-] ) , L. Čaloud [-] , M. Jirka [-] , M. Havlíček [-] , T. Čaloud [-] , J. Bohdálek [-] , J. Joukl [-] (68. T. Vacek [-] ) , V. Voráček [-]

ŽK: 71. I. Sojma - 27. J. Joukl , 45. Z. Smutný . ČK: 35. J. Mezera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - ZADINA Petr, UHLÍŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Expertní skupina hráčů Borů
Tip experta: výhra domácích

Věříme hráčům Hamrů, že naváží na vítězství z Bedřichova, tudíž tip je 1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích