Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice rozebraly Stonařov


32

Hosté po přestávce odpadli a odejíždějí s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Přibyslavičtí diváci, kteří jezdí i na venkovní zápasy si musí připadat jako na kolotoči. Venku slepená sestava, vlažné výkony, špatné výsledky a doma úplně jiné mužstvo, které rozdává soupeřům příděly - po Počítkách to tentokrát odnesl Stonařov. Domácí začali opět parádně, první domácí útok ještě hostující brankář zlikvidoval, ale při druhém si naběhl do vápna Čermák a centr ze strany ve 3. minutě proměnil ve vedoucí gól - 1:0. Chvilku poté v 7. minutě našel centr hlavu Čermáka, který zvýšil náskok domácích - 2:0.  Hostům se poté podařilo využít nepozornosti v obraně, hostující Příhoda se dostal za domácí obranu a své sólo proměnil v 18. minutě v jedinou branku hostů - 2:1. Do konce půle se pak hrálo na jednu branku, ale spálených tutovek z domácích kopaček bylo na několik zápasů, navíc domácí nastřelili tyč.

Domácí si vedení pohlídali

Do kabin se šlo za relativně dobrého stavu pro hosty,  ale začátek druhé půle kopíroval začátek utkání,  když v rozmezí 49. - 52. minuty brankami Havleny a Skrobikowského zvýšili domácí svůj poločasový výsledek již na 4:1. Hostům postupně docházely síly, a tak výsledkem byly další branky v jejich síti, o které se postarali všichni domácí mladíci Kuthan v 74. minutě, Kopeček v 76. minutě a Dvořák v 85. minutě, mezitím stačil ještě svoji druhou branku dát v 80. minutě z penalty Skrobikowski.  Domácí předvedli opět velmi dobrý výkon a nebýt výborných zákroků hostující brankáře, mohl být výsledek utkání i dvouciferný.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Do utkání jsme vstoupili výborně a vstřelili dva rychlé góly. Pak měli hosté svoji pasáž, kde dokázali vstřelit po naší chybě kontaktní gól. To ale bylo vše a poté už jsme diktovali tempo hry. Dokázali jsme si vytvořit velké množství šancí a většinu z nich i proměnit. Odpověděli jsme tak na prohru z minulého kola a získali tři body.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - O. Havlena [-] (75. J. Tajovský [-] ) , L. Drapák [-] , M. Bukáček [-] , P. Čermák [-] , L. Lopatář [-] (56. F. Dvořák [-] ) , M. Kopeček [-] , J. Hricák [-] (64. T. Kuthan [-] ) , D. Nejedlý [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-]

TJ Sokol Stonařov
J. Chalupa [-] - J. Láznička [-] , M. Turoň [-] , M. Čurda [-] , D. Poledna [-] (79. P. Stoklásek [-] ) , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] , J. Šmarda [-] (28. L. Lysý [-] ) , Š. Kolár [-] (58. D. Urbánek [-] ) , J. Urbánek [-]

Počet diváků: 82. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra domácích

Po nepovedeném minulém kole budeme chtít urvat tři body a věřím, že se nám to povede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích