Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka smetla Stařeč


Branky


33

Domácí po pauze zabrali a šesti brankami rozebrali Stařeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Josef Navrátil (asistent trenéra): Z naší strany to byl celkem pohledný fotbal, šancí bylo i v prvním poločase hodně, ale dokázali jsme proměnit pouze jednu příležitost. Do kabin jsme tak šli za stavu 1:0. Ve druhém poločase se mohlo stát cokoliv, jak jsme se přesvědčili minulý víkend, ale naštěstí se nám povedl vstup do druhé půle, kdy jsme vstřelili rychlou branku. Hosty jsme prakticky do ničeho nepouštěli a naopak jsme ještě pět branek přidali. Radost mi udělalo hlavně to, že se dokázali prosadit i ostatní kluci a ne jenom Filip Toman. Na to jsme apelovali během tréninkového procesu. Celkově tedy musím říct, že kvalitní týmový výkon.

TJ Sokol Stařeč
Vladimír Smejkal: K zápasu jsme odjížděli s tím, že nám chyběli 3 hráči základní sestavy. Od začátku jsme se chtěli poprat minimálně o bod. Ale od úvodního hvizdu nás domácí ihned zatlačily a prakticky celý zápas k ničemu nepustily. Zápas hraný na rozbahněném terénu rozhodly 2 rychlé branky na začátku druhé půlky. Z našeho týmu těžko někoho vyzvednout s fotbalové temnoty. Celý tým podržel zaskakující brankář Ježek, i s jednou chybou to byl náš nejlepší hráč.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Jícha [-] - Š. Kreigsmann [-] , P. Čermák [-] , M. Kubeš [-] , L. Vařejka [-] - O. Šabach [-] , D. Mitev [-] (80. J. Kuřítko [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Tuma [-] , M. Kolda [-] (84. J. Uherek [-] ) - F. Toman [-] -

TJ Sokol Stařeč
M. Ježek [-] - M. Bříza [-] , R. Přikryl [-] , D. Tomek [-] (74. D. Jakub [-] ) , F. Strouha [-] , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] , R. Valíček [-] (58. J. Svoboda [-] ) , R. Ježek [-] , L. Vaníček [-] , O. Dvořák [-]

ŽK: 54. P. Navrátil - 9. O. Dvořák .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - NOVÁK Filip, NEJEDLÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích