Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry udolaly Přibyslavice


Branky


33

Domácí málem promrhali náskok, ale nakonec v závěru rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání začali lépe hosté, když měli sérii rohů, ale větší šanci si nevytvořili. Poté pomalu začali přejímat iniciativu domácí kladiváři. Ve 20. minutě nejprve z vápna těsně minul branku domácí kapitán Dominik Havlík. O pět minut později se již trefil přesně, když doběhl prodloužený míč, kličkou na střed se zbavil obránce a střelou na vzdálenější tyč procedil míč do brány - 1:0. O deset minut později se prosadil opět Dominik Havlík, když obešel dva obránce a střelou na bližší tyč zvýšil na 2:0. Hamry byly v této fázi utkání lepší a mohli přidat další branku, ovšem nezakončily přesně. Těsně před poločasem ovšem zaskočil domácí hráče hostující Havlena, který skrytou střelou k tyči snížil na 2:1.

Domácí v závěru rozhodli

V druhé půli již tolik šancí nebylo. Až závěr utkání přinesl zajímavé okamžiky. Nejprve v 83. minutě vyrovnal kapitán hostí Čermák, když dorazil hlavou po nedůrazu domácí obrany - 2:2. Když už se zdálo, že utkání skončí nerozhodně, tak se trefil kousek za vápnem přesně k tyči domácí Jakub Štíbal v 89. minutě - 3:2. Ještě v nastavení předvedl domácí gólman Lukáš Benc důležitý zákrok, po tvrdé střele ze střední vzdálenosti a domácí tak poprvé zvítězili.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Konečně se nám podařilo vyhrát první poločas, i když jsme zas dostali zbytečný gól do šatny. V druhé půli po nedůrazu hosté vyrovnali, ale chtěli jsme utkání vyhrát a naštěstí se to povedlo. Musíme takto bojovat každé utkání a snad budou body přibývat.

TJ Sokol Přibyslavice
Luboš Lopatář (hráč): V situaci v jaké se teď nacházime se vůbec divím, že jsme vstřelili 2 branky... konečně to také vidím z druhé strany z pohledu diváka. Jsem rád za kluky, kteří nám včera jeli pomoct, aby nás bylo aspoň 11. Hrajeme to na co teď máme, i když jsme sahali po bodu a možná v závěru i po šťastném vítězství, tak nebylo to patřičné štěstí. Snad jen dobře, že jsme nenarazili na soupeře v lepší formě.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , J. Gančev [-] , J. Jun [-] , J. Štíbal [-] , P. Novotný [-] (75. P. Hron [-] ) , A. Šabart [-] (66. A. Zátopek [-] ) , V. Zedníček [-] , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] , L. Střecha [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - T. Kuthan [-] , P. Mícek [-] , L. Drapák [-] (82. D. Suchánek [-] ) , O. Havlena [-] (46. R. Šanda [-] ) , F. Dvořák [-] (63. J. Rambousek [-] ) , J. Uher [-] , J. Hricák [-] , D. Nejedlý [-] , P. Čermák [-] , J. Skrobikowski [-]

ŽK: 80. J. Jun , 89. D. Havlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VALÍČEK Adam - KRONDRÁF Jan, ONDRÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: výhra domácích

Už bychom se potřebovali chytit a vyhrát. Určitě těžké utkání, kde musíme zabojovat o první výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích