Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Přibyslavice


Branky


32

Domácí se prosadili čtyřikrát, a to jim stačilo na výhru nad mladíky z Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí bez šesti hráčů ze základu nastoupili proti mladému týmu z Polné. Hned v úvodu utkání ve 4. minutě vyslal Matějek českou uličkou do šance Čermáka a ten se v zakončení nemýlil - 1:0. Neuběhly ani dvě minuty a po chybě domácích přečíslili hosté domácí obranu a křižnou střelou hostující Matěj Jirka skóre srovnal - 1:1. Asi 70 diváků vidělo docela svižné utkání, když oba týmy produkovali technický fotbal bez dlouhých nákopů, ale přehnaná snaha o kombinaci vedla u obou stran k řadě nepřesností. Ve 38. minutě se domácí Škorpík po dlouhém nákopu dostal do úniku a v zakončení mazácky krásným lobem překonal hostujícího brankáře - 2:1. Domácí však vedení opět neudrželi více jak tři minuty. Po kopu z roku a závaru v domácím vápně se nejlépe orientoval hostující Havlíček a stanovil tak poločasové remízové skóre utkání - 2:2.

Domácí po přestávce rozhodli

Ve druhé půli diváci už tolik hezkých akcí neviděli, kombinace vázla na obou stranách, ale nakonec to byli domácí, kteří strhli vedení na svoji stranu když v 67. minutě po chybě stopérů hostů  postupoval domácí Čermák sám na hostujího bránkáře a svoji šanci využil - 3:2. Hosté se v závěru snažili, prostřídali lavíčku, ale v době náporu byl faulován ve velkém čtverci v 86. minutě domácí Čermák a Skrobikowki se z penalty nemýlil - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Zápas jsme začali dobře, když jsme využili první velkou šanci a dostali se do vedení. Mohli jsme přidat i více gólů, ale dvakrát gólman hostí zachránil na brankové čáře. Hosté ale drželi krok a dokázali v první půli vždy rychle odpovědět na naše vedení. Ve druhé půli jsme hru kontrolovali a dokázali se opět dostat do vedení, které jsme už nakonec udrželi a navrch přidali i čtvrtou branku.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - T. Kuthan [-] (89. J. Tajovský [-] ) , J. Hricák [-] (88. D. Suchánek [-] ) , P. Čermák [-] , M. Matějek [-] , J. Uher [-] , V. Škorpík [-] , M. Kopeček [-] , M. Kopeček [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - T. Vacek [-] (62. M. Švíka [-] ) , J. Staněk [-] , J. Bohdálek [-] , M. Jirka [-] , M. Havlíček [-] , M. Čumpl [-] (73. F. Vala [-] ) , D. Drápela [-] , J. Bohdálek [-] (81. J. Novotný [-] ) , M. Šorf [-] , J. Joukl [-] (81. A. Brukner [-] )

ŽK: 40. M. Matějek , 74. P. Čermák - 55. M. Havlíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - ZADINA Petr, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Josef Pažourek
Tip experta: výhra domácích

Přibyslavice hrají zkušený fotbal a proto si myslím, že si s mladíky z Polné poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích