Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko sestřelilo Kouty


15

Jemnicko si otevřelo střelnici a bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zápas začal oboustranně opatrně ze zabezpečených obran. V 8. minutě se však po nenápadné akcí hostí zrodil penaltový faul a Kouty mohly jít do vedení. Domácí brankář Tesař Tomáš střelu vystihl a podržel tak bezbrankový stav. Po čtvrt hodině se už ale skóre měnilo. Domácím vyšla akce po pravé straně a na přihrávku do vápna od Axmana si zběhl Jindra a prostřelil Dohnala v bráně - 1:0. O chvíli později Jindra naopak z levé strany našel ve vápně Tesaře Pavla a ten střelou na přední tyč zvýšil - 2:0. A aby toho hosté neměli málo, tak zaváhání Dohnala v bráně využil svým důrazem Jindra a pohodlně do prázdné brány přidal svoji druhou branku - 3:0. Divoká prostřední pasáž první půle přinesla radost i hostům. Ti po akci středem a střeloe zpoza vápna Havelky snížili - 3:1. O chvíli později se mohli radovat po druhé. Dlouhý nákop do vápna domácí brankář podběhl a míč jen těsně minul bránu. V samém závěru před půlí si Sussenbek dobře narazil s Axmanem a svůj sólo únik proměnil v třígólové vedení - 4:1.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli bylo cítit, že hosté zkusí s výsledkem ještě něco udělat. Ovšem krom závarů a rohových kopů se k ohrožení Tesaře nedostali. Naopak otevřená obrana nabízela domácím mnoho šancí ke skórování. V jednom z mnoha úniků si opět Sussenbek poradil a přidal také svoji druhou trefu - 5:1. Vzápětí byl Sussenbek při dalším úniku ve vápně faulován Dohnalem. Penaltu Tesař P. trefil jen do tyče. Kompletní hattrick si Sussenbek zkompletoval v 62. minutě, kdy z nulového úhlu dokázal trefit odkrytou bránu - 6:1. Hra hostí se totálně rozpadla a bylo otázkou kdy se skóre ještě pohne. To se stalo po trefách Bastla s Vacuškou - 8:1. Následný závěrečný hvizd byl vysvobozením pro hosty.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Zápas se mi samozřejmě hodnotí kladně. Samozřejmě, kdyby hosté dali penaltu nebo snížili na 3:2, mohlo se to vyvíjet jinak. Tím, jak jsme do poločasu odskočili na rozdíl tří branek, bylo rozhodnuto. Ve druhé půli to pro nás bylo daleko jednodušší. Hosté se zcela otevřeli a po dalších brankách i psychicky odešli, takže za pěkného pozdního babího léta mohli být diváci spokojeni za tolik branek.

TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Zápas se mi nehodnotí lehce. Mohli jsme jít do vedení, ale náš tradiční exekutor poprvé v sezóně neproměnil penaltu. Po dvaceti minutách jsme totálně vybuchli a hrubkami jsme soupeře posadili na koně. Zbraně jsme nesložili, snížili jsme, ale zase jsme soupeři nabídli branku. Chtěli jsme utkání zdramatizovat, ale rychlá branka nás uzemnila a naše hra se rozpadla. Na zápas musíme rychle zapomenout. Musíme si vzpomenout na to, co nás zdobilo na začátku sezóny.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
T. Tesař [-] - Z. Koutný [-] , D. Vacuška [-] , V. Toman [-] - M. Jindra [-] , M. Trnavský [-] (65. T. Bastl [-] ) , T. Süssenbek [-] (65. D. Sussenbek [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , O. Tesař [-] - M. Axman [-] (75. V. Kopeček [-] ) -

TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - F. Salák [-] , M. Mašek [-] (61. J. Nováček [-] ) , D. Stejskal [-] (70. J. Hrůza [-] ) , V. Navrátil [-] , D. Salák [-] (75. A. Dočekal [-] ) , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , D. Navrkal [-] , M. Vrzal [-]

ŽK: 86. V. Kopeček - 14. J. Havelka , 40. D. Navrkal , 59. V. Dohnal , 73. D. Salák , 74. J. Nováček .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HANZL Daniel - ŠÍMA Nikolas, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: výhra domácích

Jemnicko využije výhodu domácího prostředí a vyhraje 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích