3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty sestřelily Herálec


Branky


3. D. Salák , 22. J. Růžička (p.) , 26. F. Coufal
19

Domácí o své výhře rozhodli během prvních třiceti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí začali tak, jak chtěli. Po rohovém kopu hlavičkoval Havelka do břevna a poté se nejrychleji zorientoval Salák, který otevřel skóre - 1:0. Na druhé straně měl šanci Kovář, ale Dohnal se vyznamenal. Z následného rohu se po Boháčově hlavičce vytáhl Dohnal. Poté hosté chybovali v rozehrávce, míče se ujal Coufal a ve vápně byl faulován Černý. Penaltu s přehledem proměnil matador Růžička - 2:0. Chvíli na to hosté zaspali po autovém vhazování, Havelka prostrčil míč na Coufala a ten zvýšil na 3:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Vedení domácích mohl zvýšit Havelka, ale nejprve míč promáchl a poté narazil na Žejdlíka. Poté zápas ovlivnil sílící vítr a déšť, což rezultovalo v boj ve středu pole. V závěru se o snížení pokoušeli Boháč s Holešem, ale Herálci nebyla branka souzena.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Měli jsme výborný vstup do zápasu. Hned z první standardní situace po rohu díky našemu důrazu se nám podařilo skórovat. Poté jsme přečkali dvě šance soupeře, které výborně vykryl Vojta Dohnal a ukázal tak soupeři, že je to jeho den a jen tak ho dneska nepřekonají .V následujících minutách prvního poločasu jsme využili dokonale větru v zádech a svůj náskok navýšili. Druhý poločas jsme nastoupili s jasným cílem neinkasovat, a to se nám tentokrát i po bezchybném týmovém výkonu i troše štěstí povedlo. Za dnešní výkon a předvedenou hru si zaslouží celý tým pochvalu. Body zůstaly zaslouženě a správně v KOUTECH.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Odehráli jsme velice špatné utkání, ze kterého si zaslouženě neodnášíme žádný bod. Vše odstartoval rohový kop, kdy jsme nebyli ve správných pozicích. Poté přišla klíčová pasáž, vytvořili jsme si dvě dobré příležitosti ke skórování, když to vypadalo, že bychom se mohli fotbalově prosadit, přišly strašné chyby a během šesti minut bylo po zápase. V Koutech to bylo vyústění posledních tří zápasů, předchozí jsme prokázali alespoň nějakou kvalitu a vítězství urvali, tady jsme nepředvedli vůbec nic. Samozřejmě se projevily i absence v sestavě, někteří nastoupili na nezvyklých pozicích, na Otavovi se projevila nemoc a musel střídat… Prohra není katastrofa, důležité však bude, jak na ní především herně zareagujeme příští týden proti Bíteši, pokud si někdo myslí, že půjde o lehký zápas, tak je na omylu. Musíme znovu chytnout lehkost z úvodních kol a nenechat se ovlivnit možnou úlohou papírového favorita.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - J. Růžička [-] , F. Salák [-] , M. Vrzal [-] , O. Částka [-] (85. M. Mašek [-] ) , F. Coufal [-] , D. Salák [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] (54. J. Hrůza [-] ) , J. Havelka [-] , M. Nestrojil [-] (74. D. Stejskal [-] )

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - T. Otava [-] (37. J. Štěrba [-] ) , M. Boháč [-] , L. Novák [-] , M. Kovář [-] , R. Holeš [-] , Z. Zlesák [-] (57. P. Veselský [-] ) , P. Hamák [-] , J. Skála [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

ŽK: 45. M. Kovář , 61. M. Boháč .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - NOVÁK Kamil, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: remíza

Kouty budou pro Herálec velmi nepříjemný soupeř, tipl bych remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

13. 9. 2022 12:13
Výhra hostů

Tip: výhra domácích