1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice loupily ve Žďáře


Branky


18

Hosté se rozjíždí a vezou tři body ze Žďáru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Začátek zápasu se domácím vůbec nepovedl, hosté hráli aktivněji a vysoko napadali. Aktivní hra se jim vyplatila hned v 7. minutě, když rychle rozehráli faul na polovině hřiště a nikdo z domácích obránců nevystoupil proti rozběhnutému útočníkovi, který vypálil na Šenkýře, ten jeho střelu vytáhl do pravé strany, bohužel obrana opět reagovala pozdě, u míče byl první Kotačka a neměl problém ho uklidit do odkryté brány – 0:1. I nadále byla hra domácích velice pomalá, nedokázali udržet balón, takže žďárská obrana musela čelit několika útočným výpadům ze strany hostí. Ve 25. minutě přišla další studená sprcha, křižný centr hostí podběhl Pelikán a Rybka měl otevřenou cestu k bráně, zpoza šestnáctky vyslal střelu na Šenkýře a tomu míč na mokrém terénu proklouzl pod tělem – 2:0. Po druhé obdržené brance domácí konečně začali hrát aktivněji a mnohem rychleji kombinovali, čímž se začali dostávat před bránu soupeře, ale obrana hostí všechny pokusy hasila.

 

Hosté si vedení pohlídali

 

Do druhé půle domácí vstoupili úplně rozdílně než do té první, ihned začali soupeře vysoko napadat a dostali se do dobré příležitosti, ze které byl rohový kop. Ten nakrátko rozehráli Sláma s Peňázem Z., druhý jmenovaný poslal centr do vápna, který hlavou prodloužil jeden z obránců, ale na rohu vápna byl připravený Štursa a ránou z první propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Naděje na vyrovnání tak visela ve vzduchu, a navíc šli domácí v 54. minutě do početní výhody, když po druhé žluté kartě opustil hřiště Dvořák. Od té doby se hosté hodně zatáhli a čekali pouze na brejky. Do velké šance se dostal Přibyl, když z pravé strany postupoval sám až do vápna, ale Klubal jeho střelu vyrazil na roh. Stav hráčů na hřišti se vyrovnal v 68. minutě, když po autu na pravé straně propadli domácí a rozběhnutého útočníka tak musel zastavit až Peňáz T., který za svůj zákrok viděl také svoji 2. žlutou kartu. Hrálo se tedy 10 na 10, ale i nadále domácí pokračovali v tlaku, bohužel ale často hořeli na mizerné koncovce. Hosté se dostávali k domácí bráně spíše z brejků a dokázali si vybojovat několik přímých kopů zpoza šestnácky, ani jeden z jejich pokusů však neohrozil bránu Šenkýře. V 80. minutě šli naopak do oslabení domácí, když Štursa napadal ve vápně Klubala, který si hodně předkopnul balón a odehrál ho až na poslední chvíli a s odkopem nabral nohou i domácího hráče. Brankářův výkřik si však rozhodčí pobral po svém, a i když viděl situaci asi z 50 metrů, neváhal poslat Štursu po 2. žluté pod sprchy. I po tomto hořkém verdiktu se domácí snažili o vyrovnání skóre, to mohlo přijít v 90. minutě. Na pravé straně si vyměnil Machatka míč s Volkanem, Machatka poslal centr na zadní tyč, kde byl osamocený Klouda a míč trefoval z první, bohužel pro domácí se Klubal stihl bleskově přemístit a nádherným zákrokem zachránil svůj tým.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Komentář: Začátek zápasu jsme totálně zaspali, asi to ovlivnilo i to, že 3 naši hráči absolvovali dopoledne cestu na zápas s áčkem a rovnou z autobusu šli na náš zápas. Nadále se také potýkáme s vysokou absencí hráčů a každý týden lepíme soupisku, nicméně i tak bychom měli předvádět více, než tomu bylo v první půlce. Co nás opravdu trápí je naše žalostná koncovka, protože bez gólů se vyhrávat nedá. Doufám, že se brzy sebereme a poslední 2 zápasy odčiníme.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - T. Peňáz [-] , M. Pelikán [-] , M. Přibyl [-] (79. M. Srnský [-] ) , P. Viliš [-] (79. V. Öner [-] ) , M. Bureš [-] , R. Štursa [-] , P. Machatka [-] , B. Sláma [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-] (40. P. Klouda [-] )

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , Z. Melán [-] (73. T. Bílek [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] (90. J. Holčapek [-] ) , K. Busta [-] , M. Uhlíř [-]

ŽK: 15. R. Štursa , 37. T. Peňáz , 74. M. Bureš , 87. M. Pelikán - 35. V. Říha , 45. Š. Dvořák , 84. V. Němec . ČK: 68. T. Peňáz , 80. R. Štursa - 54. Š. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - ROSICKÝ Pavel, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: výhra domácích

Žďár bude chtít napravit debakl z posledního utkání v Budišově a měl by získat tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích