3:2
(1:0)
57. A. Pacas (vl.)
59. L. Pololáník
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava bere tři body


Branky


39. T. Vrbka , 53. A. Pacas , 66. T. Simandl - 57. A. Pacas (vl.) , 59. L. Pololáník
19

Zápas plný zvratů skončil výhrou domácí Želetavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zápas začali lépe hosté z Měřína a hned ve 3. minutě po pasu za stopery postupoval sám na Tománka hostují Crkal, ale míč si ukopl a bylo po šanci. V 9. minutě se situace opakovala, tentokrát Tománek vytlačil Crkala do úhlu a ten nastřelil jen boční síť. Ve 23. minutě se osmělili i domácí. T. Vrbka udržel míč přiťukl ho Simandlovi, ale toho reflexivně vychytal Hladík. V 36. minutě posadil Vladeka rohový kop na hlavu Čurdovi, ale opět za vyznamenal hostující gólman. Skóre se měnilo o minutu později, dlouhý nákop M.Vrbky promáchl hostují stoper a T. Vrbka si parádním lobem s nabídnutou možností poradil - 1:0. Ihned po rozehrávce mohlo být srovnáno, ale hostující hráči míč do domácí sítě nedotlačili.       

Domácí si vedení pohlídali

Druhou polovinu odstartoval domácí Simandl, ten v 53. minutě vyslal do úniku střídajícího Pacase, který s přehledem proměnil - 2:0. Sníženo bylo prakticky v zápětí. V 56. minutě ostrý centr umístil Pacas smolně do vlastní sítě - 2:1. Hosté přidali a hrozili hlavně ze standardních situací. V 59. minutě bylo vyrovnáno. Centrovaný míč ještě stihla domácí obrana odvrátit, ale Crkal napálil míč a Pololáník ve skluzu vyrovnal - 2:2.  Hosté mohli otočit v 63. minutě, ale po propadnutí M. Vrbky nechal hostující útočník vyniknout Tománka a ten vyrazil míč na roh. Divokou čtvrt hodinku zakončil domácí kapitán Simandl, ten se netradičně prosadil hlavou po centru Vladeky a domácí vedli - 3:2. Od té doby se zápas změnil v boj plný osobních soubojů a nakopavaných míčů. Domácí navíc oslabil záložník Veselský, který po druhém žlutém skluzu dostal červenou a mazal do sprch. Hosté měli optickou převahu, ale domácí obrana většinu centr a nakopů odvrátila. V 83. minutě mohl rozhodnout Čurda, ale toho v brejků vychytal Hladík. Domácí i tak výhru udrželi a slaví 3 cenné body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): První poločas byl vyrovnaný a vcelku koukatelný. Druhy poločas byl spíše boj se spousty faulu a soubojů. Z kterého jsme nakonec urvali nakonec 3 body.




Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Vrbka [-] (46. A. Pacas [-] ) , Z. Daniel [-] (77. M. Poledna [-] ) , T. Simandl [-] , T. Veselský [-] , V. Čurda [-] , F. Kasáček [-] , M. Jičínský [-] , Š. Vladeka [-] , P. Kremláček [-] , M. Vrbka [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - V. Crkal [-] , J. Netolický [-] , M. Kožený [-] , T. Bublán [-] , M. Hladík [-] , T. Kuřátko [-] (46. V. Beran [-] ) , L. Pololáník [-] (72. K. Kružík [-] ) , T. Láznička [-] , D. Krčál [-] , J. Benda [-] (74. D. Jonáš [-] )

ŽK: 28. Š. Vladeka , 52. T. Simandl , 62. V. Čurda , 64. T. Veselský - 20. L. Pololáník , 28. D. Krčál , 48. T. Bublán , 61. V. Beran , 76. J. Netolický . ČK: 78. T. Veselský .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - SOUKUPOVÁ Věra, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Munduch
Tip experta: remíza

Atraktivní zápas, ve kterém na sebe narazí dva kvalitní týmy a o body se podělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza