5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty deklasovaly Šebkovice


Branky


26. F. Salák , 27. F. Coufal , 33. F. Salák , 49. F. Salák , 72. M. Vrzal - 89. V. Němec
22

Domácí rozebrali Šebkovice. Hattrickem se blýskl Salák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí do zápasu nevstoupili moc dobře a hosté si vytvořili mírnou převahu, ze které vytěžili jen jednu nepříjemnou střelu a tři rohy. Vše kryl výborný Dohnal a na úvod zápasu tým podržel. Po čtvrt hodině hry domácí začali přebírat iniciativu a do konce poločasu jasně dominovali. Na první gól se čekalo do 26. minuty, kdy domácí ukázali velký důraz před brankou a dotlačili míč do sítě Salákem - 1:0. Na druhý gol se dlouho nečekalo  a po rozehrání se zmocnil balonu Coufal, který po hezké individuální akci zakončil přesně k tyči - 2:0. Domácí nadále tlačili a po rohu vyskočil nejvýše Salák a přesně zakončil - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu opět hosté vstoupili aktivně, ale jejich akce končili na soustředěné obraně domácích už před velkym vápnem mimo dostřel Dohnalovy branky. Domácí trestali většinou do otevřené obrany. V 50. minutě padl asi nejhezčí gól zápasu, kdy  si Salák naběhl na centr na velké vápno, tam udělal kužely z obou stoperu a krásně zakončil do šibenice na vzdálenější tyč - 4:0. Hosté si často nevěděli rady s domácími útočnými výpady a hodně faulovali na hranici velkého vápna. V 73. minutě zatočil jeden z trestných kopu přesně opět do šibenice Vrzal - 5:0. Domácí už se asi viděli v kabině, ztratili koncentraci a soupeř zaznamenal čestný úspěch - 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Do utkání jsme vstoupili ustrašeně a soupeře nechali hrát. Ještě, že nás Dohnal podržel. Postupem času jsme hru převzali pod kontrolu a hráli to, co jsme si řekli. Co mě těší je, že padli krásné góly, ale hlavně to nebylo po náhodných akcích, ale dobře vypracovaných a připravených z naší strany. Kluci zaslouží všichni za předvedenou hru pochvalu a ukázali opět, že na domácím hřišti body nedáme jen tak. Pochvalu zaslouží i naši fanoušci, kteří nás celý zápas hlasitě povzbuzovali.




Sestavy


TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - F. Salák [-] (84. F. Neuman [-] ) , M. Nestrojil [-] , F. Coufal [-] (62. M. Mašek [-] ) , D. Salák [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] (81. J. Nováček [-] ) , M. Vrzal [-] (84. D. Stejskal [-] )

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - J. Holčapek [-] , Š. Dvořák [-] , V. Přibil [-] (77. P. Kotačka [-] ) , M. Rybka [-] (58. T. Bílek [-] ) , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , Z. Melán [-] (58. D. Bílek [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-]

ŽK: 21. J. Roušar , 63. J. Hrůza - 76. K. Busta , 90. P. Kotačka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - KYLAR Roman, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Hladík
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaná bitva, ze které odejdou vítězně domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza