T. Otava 27.
T. Otava 65.
J. Skála 78. (p.)
T. Otava 90.
4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2022 17:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr pro Herálec


Branky


27. T. Otava , 65. T. Otava , 78. J. Skála (p.) , 90. T. Otava - 55. S. Křivánek (p.) , 86. J. Kalášek
15

Přestřelka vedoucích celků tabulky skončila výhrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté v úvodu působili živějším dojmem a proti Svěrákově hlavičce se vyznamenal Kubica. Poté domácí propadli a Axman se řítil na domácí bránu, Kubica jej však vychytal. Po patnácti minutách se probrali i domácí. Zápas také ovlivnilo střídaní hostujícího Tesaře. Ve 27. minutě podnikli rychlý brejk Holeš s Otavou a druhý jmenovaný otevřel střelecký účet zápasu - 1:0. Do přestávky už fanoušci další branku neviděli.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté do druhé půle vstoupili aktivně a dokázali srovnat po Axmanově akci - 1:1. V 65. minutě Skála posunul míč na Hamáka, který přesným centrem našel Otavu a ten dostal míč za Kopečka - 2:1. V 78. minutě si domácí Černý posunul míč kolem Kopečka, který jej srazil k zemi a po intervenci asistenta sudího se pískala penalta. Skála ji proměnil a domácí vedli o dva góly - 3:1. V 86. minutě se po Jindrově centru nejrychleji zorientoval Kalášek a zdramatizoval utkání - 3:2. V závěru Veselský vyslal do vápna Břízu, který dostal přihrávku na Otavu, ten vstřelil branku a mohl slavit hattrick - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Zaspali jsme úvod obou poločasů, v prvním nás podržel Kubica, ve druhém jsme se probrali až po inkasovaném gólu. Jemnicko ukázalo svojí kvalitu, když jsme ale zapnuli, byli jsme přece jen o něco lepším týmem a jsme rádi, že i tentokrát jsme před skvělou diváckou kulisou zvítězili. Opakujeme to stále dokola, ale musíme stát nohama pevně na zemi, úvodní 4 kola nám zbytek sezóny neudělají a ke každému zápasu musíme přistupovat naplno.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Zápas jsme začali dobře. Dvakrát jsme byli v dobrých šancích. Nedali a domácí nás potrestali. Hrálo se potom otevřeně z obou stran. Domácí však byli při hře dopředu výborní a hlavně důraznější, a proto i zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - T. Otava [-] , R. Holeš [-] , P. Hamák [-] , J. Skála [-] , M. Kovář [-] (67. J. Štěrba [-] ) , P. Veselský [-] , J. Bříza [-] , R. Kadlec [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Vacuška [-] , D. Svěrák [-] , V. Toman [-] , T. Bastl [-] - M. Jindra [-] , M. Trnavský [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (22. D. Sussenbek [-] ) , M. Axman [-] (62. J. Kalášek [-] ) - T. Süssenbek [-] (46. Z. Koutný [-] ) -

ŽK: 50. V. Uchytil , 52. P. Veselský , 55. D. Kubica - 49. M. Trnavský , 62. T. Bastl , 64. M. Jindra , 72. Z. Koutný , 78. V. Kopeček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - SVOBODA Patrik, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Šimon Vladeka
Tip experta: výhra domácích

Herálec je doma silný a navíc ho ženou výborní fanoušci, takže si myslím, že budou bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích