2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice si nechala body doma!


Branky


24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

My jsme k zápasu vstoupili po vysoké výhře v Náměšti ve velmi dobrém nastavení celého kolektivu, velikým odhodlání změnit výsledky domácích zápasů v pozitivní a ukázat, co v mančaftu je. Přesně tak se vyvíjel i zápas, s vysokou aktivitou, byli jsme skvěle běžecky , důrazně i herně. To nám přinášelo možnosti v zakončení, ale první části poločasu neúspěšně. Taky nám pomohlo brzské střídání hostujících Sodomky v 19. minutě. I hosté měli dva náběhy za naši obranu, ale ustáli jsme. Nám se povedlo prosadit se dvakrát v závěru poločasu, poprvé Podhradským a podruhé M. Hřebeckým.

 

 

Druhý poločas

Do druhé půle jsme čekali větší aktivitu hostů a to se chvílemi dělo, ale měli jen jeden balon za obranu, na který dobře vyběhl gólman Švec. My jsme opravdu dobře bránili a naopak jsme měli i dva brejky, kde jsme mohli navýšit, ale nepodařilo se. Zápas jsme organizovaně dohráli a zaslouženě bereme všechny body.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - V. Kněžínek [-] , J. Svoboda [-] (84. D. Bezchleba [-] ) , M. Hřebecký [-] , T. Knotek [-] , A. Vaš [-] - M. Němeček [-] (88. T. Jindra [-] ) , V. Cajz [-] , T. Hřebecký [-] (54. M. Kořínek [-] ) - R. Podhradský [-] , J. Vodáček [-] -

TJ Sapeli Polná
J. Babínek [-] - J. Bačkovský [-] (75. D. Padrnos [-] ) , P. Sodomka [-] (19. J. Szabó [-] ) , M. Šimek [-] (46. J. Flekal [-] ) , M. Boháček [-] , P. Fišer [-] (68. J. Mužík [-] ) , F. Bačkovský [-] , M. Mikeš [-] , T. Poul [-] , O. Vícha [-] , D. Procházka [-]

Počet diváků: 107. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - PORUPKA František, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza