Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť opět vysoce prohrála!


Branky


14. V. Cajz , 23. V. Cajz , 46. V. Cajz , 55. M. Němeček , 66. M. Hřebecký , 75. V. Cajz , 88. P. Kolář
25

Slavoj konečně zabral a také střílel branky a bylo jich dost. Celý zápas se hrál podle not Slavoje. Nutno říci, že nám k tomu domácí značně pomohli. Hra se jim vůbec nedařila a výsledek byl pouze otázkou skóre. Dařilo se zejména Vojtovi Cajzovi, který dal již v první půli hattrick a ve druhém poločase přidal ještě jednu branku. Další branky stříleli Martin Němeček, Marek Hřebecký a Patrik Kolář. Jo, kdyby se nám takhle dařilo vždycky !

Stínem zápasu bylo opětovné zranění Víti Kučery.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "My jsme dnes přenesli plnění pokynů z kabiny na hřiště, byli jsme od zadu kompaktní a důrazní, hráli jsme o něco jednodušší fotbal v některých situacích, aby jsme se nedostávali pod tlak. Dařilo se nám ve středu hřiště získávat druhé balony a vyhrávat souboje, dostávat balony do správných prostor a chodit do ohrožení soupeřovi brány. Velice nadstandardní výkon předvedl střelec 4 gólů Cajz, který byl nekompromisní. Měli jsme spoustu hezkých kombinacích akcí, kde jsme se dostávali do křídelnich prostor a před bránu do zakončení a dařilo se nám i koncovka. Skvěle zahrál celý tým včetně střídajících hráčů, dokonce brankář kolář nastoupil na hrot a prosadil se! Toto vítězství jsme potřebovali a zvládli jsme poprvé přivést plný počet bodů z venku. Velikou kaňkou je zranění Kučery z 10 minuty, kde dostal tvrdého koňara a nevypadá to úplně dobře, přejeme mu, ať je brzo v pořádku."



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pěnčík [-] - M. Homola [-] , M. Preisner [-] (46. M. Matoušek [-] ) , J. Tomek [-] , T. Tumurbaatar [-] - R. Bednář [-] (75. J. Pospíšil [-] ) , M. Chadim [-] (65. T. Jabůrek [-] ) , R. Dufek [-] , J. Chlup [-] (75. J. Hort [-] ) , M. Štolfa [-] - J. Rubák [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - M. Hřebecký [-] (72. M. Drápal [-] ) , V. Kněžínek [-] , J. Svoboda [-] , A. Vaš [-] - V. Cajz [-] (78. P. Kolář [-] ) , M. Němeček [-] , T. Knotek [-] , T. Hřebecký [-] - R. Podhradský [-] , V. Kučera [-] (14. M. Kořínek [-] )

ŽK: 39. R. Dufek , 61. M. Homola - 58. M. Kořínek , 90. M. Drápal , 90. P. Kolář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LANDSMAN David - SVOBODA Patrik, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů