Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKF Nové Město na Moravě B porazila FC Velké Meziříčí B


Branky


24

V rámci 7. kola AGADOS KP Vysočina mužů přijel okresní rival k derby FC Velké Meziříčí B. Domácí ještě v ročníku nepoznali chuť vítězství a chtěli to před domácím publikem napravit. Za ryze podzimního a deštivého počasí se hrál hlavně z domácí strany velmi líbivý fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas remízový

Hosté přijeli do Vrchovina arény se silně omlazeným týmem a na jejich výkonu to bylo znát. Na začátku zápasu to byl místy drtivý tlak s několika nevyužitými příležitostmi. Třikrát se v obrovské šanci zjevil Slavíček, nejprve šel sám na gólmana, ale trefil boční síť. Poté dostal krásný centr od Hlaváče, ale míč letěl nad břevno. Nakonec i po třetí se netrefil, hlavou dával vedle. Na druhé straně musel hasit závar Sáblík, hosté ani na dvakrát balon nedostali do sítě. V 17. minutě vyslal bombu Polnický a dorážka Jíchy přišla v niveč. Po půlhodině přišla studená sprcha pro domácí, kteří špatně zahráli ofsajd systém a za obranu pláchl Adam, který sám před Sáblíkem nezaváhal - 0:1. Po šesti minutách se k odraženému míči dostal ve vápně Dobrovolný, míč si potáhl a vypálil na zadní tyč - 1:1. Nerozhodný výsledek vydržel až do přestávky, ale vůbec nevyjadřoval dění na hrací ploše.

Druhý poločas

Hned po přestávce se v šanci objevil opět Slavíček, ale překonaného gólmana Koloucha, zaskočil obránce na brankové čáře. Mimochodem hrdinou zápasu byl určitě ještě dorostenec, hostující gólman, který pochytal obrovské množství šancí. Poté šel z boku sám na branku Hlaváč, ale trefil jen boční síť. Po hodině hry napálil Polnický z 22 metrů břevno. Hosté zahrozili z PVK a jejich hlava šla těsně vedle. Nakonec se domácí dočkali, když rozhodla v 81. minutě zkušenost. Po rohu se před brankou zjevil střídající Skalník a poslal Vrchovinu konečně do vysněného vedení - 2:1. Navíc gólovou tečku za utkáním udělal v poslední minutě Slavíček - 3:1.

 

 

Za report ze zápasu DĚKUJEME Romanu Wolkerovi.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul, trenér: "Hodnocení zápasu začnu jinak. V průběhu týdne nás všechny zasáhla nešťastná zpráva, kdy nás při dopravní nehodě navždy opustil náš kolega, kamarád a trenér z klubového prostředí. Čest jeho památce. Do samotného zápasu jsme vstoupili s jednoznačným odhodláním urvat konečně výhru a tomu odpovídala i situace na hřišti. Bohužel když jsme se nebyli schopni ani po řadě šancí prosadit udeřil soupeř jednoduchou pěknou kombinací ze středu hřiště. Nicméně pro nás se nic nezměnilo a šli jsme dále za svým cílem výsledek otočit a zápas vyhrát. To se nakonec povedlo a za to všem zúčastněným děkuji. Věřím že se konečně odrazíme i k lepším a častějším bodovým výsledkům."




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] (72. M. Skalník [-] ) , R. Hlaváč [-] , M. Jícha [-] (89. V. Veselý [-] ) , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] , Š. Peňáz [-] (80. M. Kutra [-] ) , J. Veselý [-] , J. Chytrý [-]

FC Velké Meziříčí B
T. Kolouch [-] - M. Koudela [-] , A. Havlík [-] , A. Šváb [-] , V. Adam [-] (72. R. Starý [-] ) , O. Chodák [-] , M. Mička [-] , F. Blažek [-] , T. Novotný [-] (67. M. Molnár [-] ) , V. Musil [-] , N. Bibr [-]

ŽK: 62. V. Dobrovolný - 58. A. Havlík , 82. A. Šváb .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PORUPKA František - BENEŠ Tomáš, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích