R. Ryšavý 40. (p.)
M. Mašek 86.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o první místo v tabulce!


Branky


40. R. Ryšavý (p.) , 86. M. Mašek
24

Zápas o první místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V utkání dvou celků z čela tabulky začali lépe domácí, když ve 3.minutě propadl míč ke zcela volnému Vojtovi Bencemu a ten z voleje rozezvučel břevno hostující branky. Ve13.minutě vybojoval domácí Molák míč, od brankové čáry odcentroval na Vojtu Bence, ale jeho pokus šel těsně nad hostující branku. O čtvrhodinu později agilní Molák zabojoval o míč, přihrál jej Vojtovi Bencemu, temn jej přistrčil Dočekalovi, ale jeho střela skončila nad hostující brankou. Domácí byli při chuti, když úvodní půlhodinu zakončil nepřesnou střelou Ryšavý. Ve 32. minutě se konečně ke slovu dostali i hosté, když po rychlém brejku dostal zakončení Přibyl, ale jeho pokus skončil nad Fialovou brankou. Ve 40.minutě se probíjel do hostujícího pokutového území Molák, byl faulován a domácí měli možnost pokutového kopu. K němu se postavil Ryšavý a nedal brankáři šanci- 1:0.

Druhý poločas

Druhý poločas začal od obou mužstev opatrně. Náznaky šanci obě obrany zlikvidovali. Hosté zahrozili v 72.minutě , když křižná střela Filipa Bačkovského skončila těsně nad domácí brankou. V 78.minutě po nedorozumění hostující obrany získal míč Molák, odcentroval do vápna , ale na míč Vojta Bence nedosáhl. V 86. minutě zahrával zpravé strany domácí Ryšavý trestný kop posadil jej na hlavu Maška a ten zvýšil na 2:0. Hosté ke konci utkání hrozili ze standartních situací, ale domácí obrana v čele s brankářem Fialou uhájila cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček, trenér: "Mrzí mě, zápas o první místo rozhodla vymyšlená penalta. Na druhou stranu náš výkon v Okříškách postrádal bojovnost i fotbalovou kvalitu, takže domácí vyhráli naprosto zaslouženě."



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , V. Bulant [-] (89. T. Trnka [-] ) , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] (90. M. Veleba [-] ) , P. Molák [-] (82. P. Dubský [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , J. Částka [-] , V. Němec [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - P. Sodomka [-] , M. Šimek [-] (76. P. Barák [-] ) , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] (66. J. Bačkovský [-] ) , M. Boháček [-] , P. Fišer [-] (76. T. Poul [-] ) , J. Mužík [-] (32. F. Bačkovský [-] ) , M. Mikeš [-] , D. Procházka [-]

ŽK: 59. M. Dočekal , 61. P. Molák - 39. T. Pokorný , 53. O. Přibyl , 77. M. Brabec , 84. T. Poul .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - TERBER Ondřej, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích