1:1
(0:0)
74. P. Chlad
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 10:30

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj končí bodem pro oba týmy!


Branky


25

Vyrovnaný souboj byl o šancích, ale v prvním poločase nepadla žádná branka. V druhém poločase vedla Chotěboř, ale Sapelaci dokazali vyrovnat a oba týmy mají bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O šance nebyla nouze, ale bez branky

Již ve třetí minutě utkání měli domácí štěstí, když našemu gólmanovi pomohlo břevno jeho svatyně. V 10.minutě pálil Adam Průcha zpoza vápna mimo branku Chotěboře. V 16.minutě zakombinovali Adam Průcha a Jirka Mužík jehož uličku přetavil v úvodní gól Filip Bačkovský. Branka však nebyla uznána pro ofsajd. Ve 27. minutě předvedl skvělý zákrok gólman Dobrovolný, když dokázal na roh vyškrábnout dalekonosnou střelu Adama Průchy. O minutu později nedokázal Ondra Přibyl ze tří kroků zasunout do odkryté chotěbořské branky přihrávku Jirky Mužíka. Až do poločasu se potom hrálo mezi šestnáctkami bez výrazné šance.

Stejné chyby - rozdělené body!

V druhé půli již byli jednoznačně aktivnější Sapeláci. Obrovskou šanci měl v 60.minutě Marek Šimek, když zcela nehlídaný nedokázal hlavou v malém vápně skórovat. O čtvrt hodiny později se stejný hráč dopustil hrubé chyby, kterou potrestal hostující Chlad 0-1! Vzápětí udělal stejnou chybu i hostující kapitán Somerauer a Petr Sodomka byl neomylný 1-1! V závěrečné čtvrthodině Sapeláci vystupňovali tempo, ale gólman hostí předvedl několik výtečných zákroků /při střelách Adama Průchy, Jakuba Bačkovského a hlaviččce Ondřeje Víchy. Utkání tak skončilo remizou, se kterou jsou zcela určitě více spokojení hosté. V utkání jsme udělali jednu hrubou chybu a byli jsme za ní potréstáni. Soupeř byl výborně organizovaný a když jsme si šance vytvořili, tak jsme je nedokázali proměnit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček, trenér: "V zápase jsme byli aktivnější, ale těžko jsme se dostávali do šancí přes velmi dobře fungující obranu hostů. První větší chybu jsme udělali my a hned byla Chotěboří potrestána. Poté jsme vrhli všechny síly do útoku a díky Sodomkovi jsme zaslouženě vyrovnali."

FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Opět jsme na zápas přijeli s pozměněnou sestavou. Zápas měl podobný scénář našeho domácího utkání s Okříškami. Byl opatrný z obou stran a čekalo se na chyby. S remízou jsme nakonec spokojeni a myslím,že byla zasloužená."



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , M. Boháček [-] , P. Fišer [-] (72. J. Bačkovský [-] ) , F. Bačkovský [-] , J. Mužík [-] (86. T. Matějíček [-] ) , T. Poul [-] (61. P. Sodomka [-] ) , O. Vícha [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Somerauer [-] , J. Neuvirt [-] , F. Janda [-] (72. D. Mrtka [-] ) , L. Dočekal [-] (72. F. Tůma [-] ) , V. Vepřovský [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] , D. Vrána [-] (80. M. Císař [-] ) , T. Gregor [-] , V. Klement [-] (90. D. Muzikář [-] )

ŽK: 89. M. Šimek - 68. V. Vepřovský , 90. P. Chlad .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STRAKA Karel - LANDSMAN David, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích