Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SFK Nové Město na Moravě B otočila zápas, ale doma zůstává bod


24

SFK Nové Město na Moravě B sice dokázala ještě v prvním poločase otočit zápas, ale Sapeli Polná v druhém ještě zabojovala a nakonec oba týmy mají pouze bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

SFK dokázala otočit zápas!

Již v první minutě Sapeláci ztratili u půlící čáry míč, domácí zareagovali rychlým brejkem, který zakončili střelou mimo Rezničenkovu svatyni. Ve 4.minutě vytvořili naši hráči závar u domácí branky, ale Filip Bačkovský hradbu hráčů Vrchoviny nedokázal propálit. Ve 13. minutě založili akci Ondra Přibyl a Adam Průcha, vyslali po křídle Michala Mikeše na jeho centr si naběhl Filip Bačkovský, jeho střelu gólman Sáblík ještě vyrazil, ale na dorážku Ondry Přibyla byl již krátký 0-1. O tři minuty později mohli domácí vyrovnat, ale po rohovém kopu přestřelili sapeláckou branku.Ve 25. minutě mohl zvýšit vedení hostů Adam Průcha, po centru Petra Sodomky hlavičkoval Adam Průcha, ale domácí gólman svůj tým podržel. Sapeláci postupně přestali být aktivní, začali hrát profesorsky, mladý tým SFK  to pochopil a začal trestat. Během tří minut /32-34.min/ dokázala Vrchovina otočit skóre zápasu ve svůj prospěch a potrestala naivitu a hrubé chyby našich hráčů góly Lukáše Slavíčka a Jiřího Veselého 2-1!!!

Sapeli Polná se nevzdala a urvala aspoň bod!

I přesto, že jsme do druhé půle nastoupili s předsevzetím odehrát ho co nejlépe a poprat se o body o dvě minuty později bylo ještě hůře. Ve 47.minutě nehlídaný Lukáš Slavíček napřáhl k nádherné bombě do šibenice a domácí vedli 3-1! Ke cti našich hráčů slouží to, že makali dál a snažili se utkání ještě zdramatizovat. V 54.minutě našel Jirka Mužík křížným pasem Michala Mikeše, ten šel sám na gólmana, obstřelil ho, ale míč skončil těsně vedle levé tyče domácího týmu. V 67.minutě si na dlouhý míč Jirky Mužíka naběhl Adam Průcha, přešel přes obránce a zavěsil pod horní tyč 2-3. V 71.minutě měli obrovskou možnost  vyrovnat Adam Průcha a Petr Sodomka, kteří postupovali na osamoceného obránce. Prvně jmenovaný to vzal na sebe a gólmana Sáblíka nepřekonal. Potom se dvakrát vyznamenal Ivan Rezničenko. Zlikvidoval včasným vyběhnutím dvě velké šance Vrchoviny. V 73.minutě se vyznamenal potřetí, když vyrazil přímý kop SFK. V 76.minutě jsme přece jen vyrovnali. Po rohu Jirky Mužíka se trefil angličanem Dominik Procházka 3-3. Oba týmy se ve zbytku času snažily strhnout vítězství na svou stranu, ale skóre se již nezměnilo a tak se oba celky musely spokojit s bodem.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul, trenér: "Dnešní soupeř začal utkání lépe a po rychlém brejku šel do vedení. My jsme poté zvýšili důraz a začali plnit věci, na kterých dlouhodobě pracujeme a odměnou bylo rychlé otočení ještě během první půle. Do druhé jsme nastoupili s odhodláním utkání udržet v čemž nám na 3:1 pomohl krásnou střelou do šibenice Slavíček. Trochu laciná druhá branka v naší síti neboli brejk po našem rohu posadila soupeře na "koně" a dále se hnal za vyrovnáním, což se mu bohužel po jeho rohu nakonec povedlo. Utkání se pak ještě mohlo překlopit na jednu či druhou stranu, takže asi nakonec zasloužená remíza, ikdyž po průběhu utkání pro nás trochu nešťastná. Chci poděkovat celému týmu za odvedenou práci i fanouškům za podporu během zápasu."

TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček, trenér: "Začátek zápasu byl podle našich představ, vstřelili jsme rychlý gól a kontrolovali jsme hru. Poté jsme ale začali hrát profesorský fotbal a domácí nás zaslouženě trestali. Po špatném výkonu jsme si více než bod nezasloužili odvést."



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] , R. Hlaváč [-] , A. Boušek [-] (91. L. Novák [-] ) , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] , Š. Peňáz [-] (69. M. Jícha [-] ) , J. Veselý [-] (80. J. Liška [-] ) , J. Chytrý [-]

TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - P. Sodomka [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , M. Boháček [-] (61. J. Bačkovský [-] ) , F. Bačkovský [-] (61. M. Šimek [-] ) , J. Mužík [-] , M. Mikeš [-] (61. T. Poul [-] ) , O. Vícha [-] , D. Procházka [-]

ŽK: 51. A. Boušek - 83. M. Brabec , 88. J. Bačkovský .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - TERBER Ondřej, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích