0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř a Okříšky bez gólu, ale s bodem!


Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V tomto zápase jsme očekávali spíše taktickou partii a to se také potvrdilo. V zápase jsme převážnou část měli míč na našich kopačkách, kdy soupeř byl v hlubším bloku a čekal na naší chybu v rozehrávce. V první půlce měl nadějnou příležitost Dvořák, ale chyběl mu krok. Okříšky se dostali také do jednoho zajímavého nebezpečného přechodu, ale tuto situaci jsme vyřešili. Vytvořili jsme si spíše polo šance, ale to bez problému vyřešili hostující obránci nebo jistý brankář.

Druhý poločas

Ve druhé půlce jsme se snažili dostat do většího tlaku, což se postupem času potvrzovalo. V 68. minutě se dostal do šance Hanousek, ale bohužel vše vyřešil pozorný Fiala. V úseku mezi právě zmiňovanou 68. minutou až 78. minutou jsme měli velice dobrou pasáž, ale nic jsme si z toho nevytvořili. Naopak, hosté šli v 83.minutě do přečíslení, ale vše naštěstí vyřešil Somerauer.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Okříšky přijeli bodovat, věděli jsme o jejich kvalitní defenzívě s rychlím přechodem do útočné fáze. Z mého pohledu, takovéto utkání většinou rozhodují individuality v týmu. Utkání bylo chudší z pohledu střel a šancí. V tomto utkání nám nepomohli ani standartní situace. Pozitivem beru to, že v tomto utkání bylo nominovaných 6 dorostenců, kteří takováto utkání potřebují prožít. Remíza byla z mého pohledu nakonec spravedlivá."




Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Somerauer [-] , P. Hanousek [-] (78. A. Kruntorád [-] ) , V. Klement [-] (69. A. Bažout [-] ) , L. Dočekal [-] (72. M. Císař [-] ) , T. Jakeš [-] (78. F. Janda [-] ) , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] , D. Vrána [-] , T. Gregor [-] , L. Dvořák [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Trnka [-] (77. M. Veleba [-] ) , V. Bulant [-] , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Molák [-] (90. F. Koreš [-] ) , P. Dubský [-] (33. M. Zeman [-] ) , O. Benda [-] , V. Němec [-]

ŽK: 82. O. Benda , 90. P. Molák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - PORUPKA František, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích