V. Veselý 68. (p.)
1:1
(0:0)
69. P. Chlad
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky během dvou minut, výsledkem byla remíza


Branky


68. V. Veselý (p.) - 69. P. Chlad
19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankářům patří první poločas

Do první šance se dostali hosté v 11. minutě utkání, když míč šel mezi obránce, ale hostující útočník Sáblíka nepřekonal, gólman bravurně šanci zlikvidoval. Po dvaceti minutách se do první vážné šance dostal Hlaváč, díky přihrávce kapitána Blažíčka, ale tutovku gólman Dobrovolný chytil. Po pěti minutách přišel centr od Vojty Veselého, ale Polnický z voleje netrefil ve slibné šanci. Chvíli před koncem poločasu přišla opět přihrávka mezi obránci, ale Sáblík byl opět na místě, míč vyrazil na roh.

 

 

Dvě branky a je z toho pouze bod

Ve druhé půli hosté po hodině hry zahrávali standardku a Somerauer měl na hlavě vedoucí gól, ale svatyni netrefil. Poté měl obrovskou šanci na noze po rohu opět Polnický, ale míč šel těsně vedle tyče. Skóre se nakonec otevřelo z penalty, kterou v 68. minutě proměnil Vojta Veselý - 1:0. Juniorka Vrchoviny se však neradovala dlouho, protože po minutě přišel kiks Bouška na polovině hostí a balón opět mezi obránci přebral Chlad a z brejku překonal Sáblíka - 1:1. Těsně před koncem utkání mohl dokonat obrat hostující Dvořák, ale Sáblík tutovku v podobě hlavičky zlikvidoval na roh. Hosté si vytvořili v zápase více příležitostí, ale body se nakonec dělily za konečnou remízu. 

 

 

 

Děkujeme za zaslání reportů. Autor: Roman Wolker



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] (91. M. Kutra [-] ) , R. Hlaváč [-] , V. Dobrovolný [-] (88. L. Novák [-] ) , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] (88. J. Liška [-] ) , V. Veselý [-] , R. Blažíček [-] , Š. Peňáz [-] , J. Veselý [-] (55. A. Boušek [-] ) , J. Chytrý [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - J. Fiedler [-] (53. V. Vepřovský [-] ) , O. Bělovský [-] , F. Janda [-] (78. M. Bělovský [-] ) , J. Voborník [-] , L. Dvořák [-] , P. Chlad [-] , F. Tůma [-] , T. Gregor [-] , M. Somerauer [-] , D. Vrána [-]

ŽK: 39. R. Hlaváč , 45. V. Dobrovolný , 89. Š. Peňáz , 92. M. Sáblík - 55. J. Voborník , 67. O. Bělovský , 70. T. Gregor . ČK: 88. T. Gregor .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - ROSICKÝ Jakub, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích