4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka zvládla na výbornou vstup do soutěže a porazila Smolinu


Branky


0

Na hřišti v Loučce se hrálo v neděli odpoledne za velkého vedra utkání domácího celku proti Smolině. Pro domácí tým to bylo premiérové vystoupení, neboť první zápas v Nedašově byl odložen. Smolina v prvním kole nestačila na favorizovaný Mirošov a tak se čekalo, co fotbalisté Smoliny předvedou v Loučce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučku poslal do vedení po půlhodině hry Mikulka

 

Mistrovské utkání IV. C třídy mezi mužstvy Loučky a Smoliny se odehrávalo za velmi teplého letního dne. I přes vysoké teploty se hrál fotbal ve vysokém tempu od začátku utkání. Hned od začátku domácí mužstvo mělo převahu na hřišti a hrozili zejména po křídlech. Naopak Smolina vyčkávala na chyby domácích a využívala rychlých brejků. V 28. minutě se Loučka ujala vedení. Branku vstřelil útočník Mikulka, který obstřelil gólmana po šikovném prostrčení od Kozubíka. V 40. minutě Loučka navýšila svůj náskok. Odkop domácích prodloužil Mikulka na zabíhajícího Andrýska a ten zpětnou přihrávkou pod sebe našel úplně volného Svozila, který se nemýlil. První poločas skončil za stavu 2:0 pro domácí.

 

Loučka si vítězství ve druhém poločasu již pohlídala

 

První poločas skončil za stavu 2:0 pro domácí. Ve druhém poločase se hrál podobný fotbal jako v prvním. V 50. minutě Loučka navýšila svůj náskok. Trefil se Andrýsek, který využil přihrávky Divokého na velké vápno a střelou po zemi překonal gólmana hostů. Hosté rychle odpověděli – v 53. minutě, po individuální akci, se uvolnil Bosák a střelou, která se odrazila od tyče, překonal domácího gólmana. V 62. minutě uklidnil domácí tým i fanoušky po úniku Machů Dominik, který ještě po obejití obránce hledal volného Svozila, míč se k němu však odrazil a ten se z úhlu nemýlil. V následujících minutách Loučka kontrolovala utkání. V 90. minutě ještě Smolina zahrozila, kdy branku domácích ohrozil střelou Vaculín. Domácí gólman Janků vytáhl výborný zákrok a tak utkání skončilo 4:1.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Loučka
Martin Andrýsek - hráč Loučky: Dnes se nám utkání vydařilo a po zásluze bereme tři body. Nejlepší hráče se těžko s pohledu hráče hodnotí. Ale určitě bych vyzdvihnul výkon Ladi Svozila, který ve středu zálohy hrál výborně.Taky výkon gólmana, který odchytal první mistrovské utkání v dresu Loučky a pomohl k výhře. Podle mě si zaslouží ještě pochvalu obrana, která neměla v zápase jednoduchý úkol, Smolina má nebezpečné útočníky (Vaculín, Bosák), kteří jsou silní na míči, a není lehké je bránit.

TJ Smolina
Peter Malina - hráč Smoliny: Domácí získali po zásluze tři body když byli po většinu zápasu lepším soupeřem. Hosté si tak musí počkat na první body snad už v příštím zápase na domácím hřišti, kdy hostí celek z Divnic...



Sestavy


SK Loučka
D. Janků [-] - M. Hovězák [-] , T. Brázda [-] , V. Frýželka [-] , M. Andrýsek [-] - J. Šůstek [-] , R. Kozubík [-] (58. J. Chytil [-] ) , R. Divoký [-] , V. Svozil [-] - D. Machů [-] , M. Mikulka [-] (66. V. Křápek [-] )

TJ Smolina
M. Ekart [-] - J. Pechanec [-] , J. Sucháček [-] , P. Sucháček [-] , J. Liška [-] , M. Pykal [-] - M. Vaculín [-] , L. Bosák [-] , J. Barcuch [-] , T. Sucháček [-] , P. Malina [-] (72. V. Lysáček [-] )

ŽK: 40. T. Brázda , 65. J. Šůstek , 87. V. Frýželka - 48. J. Sucháček .
Hráči zápasu: V. Svozil - L. Bosák .
Místo: Loučka. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.